Vil du være med til at tilberede en storslået brunch over bål?
Til denne Pinse Brunch vil du blive introduceret til tilberedningsmetoder, bålmad og -teknik, mens du i fællesskab med de øvrige gæster tilbereder en inspirerende menu af de bedste råvarer. I kommer til at hakke, snitte, ryge, stege, koge og bage jer igennem Bålkøkkenets mange udfordrende facetter, alt sammen under kyndig vejledning af en professionel kok, som sikrer at alle kommer i mål med den velsmagende BålBrunch
Du får:Introduktion til bålmad, tilberedningsmetoder og bålteknikker
Tilberedning af Bålbrunch med min. 8 serveringer bl.a. stenbiderrogn, pocherede frilandsæg, røget torsk, danske asparges og meget mere
Bålkaffe ad libitum
Én valgfri saft eller most
Ét glas boblende vin
Inspiration, vejledning og røverhistorier af professionel kok
En hyggelig og uforglemmelig oplevelse i den smukke natur ved Jyske Ås
Efter bestilling får du en vejledning til kørsel og parkering.
Arrangementet afholdes udendørs, og du bør derfor huske praktisk tøj og fodtøj efter vejret.
Se vores afbestillingspolitik.