G.N. Brandts Have

Ørnekulsvej 3, Charlottenlund

Donnerstag 2. Juni 2022, 17.Führung

Særrrundvisning i G. N. Brandt's Have i Ordrup

I anledning af at Danish Club har udvalgt de 50 smukkeste haver i Danmark - byder vi indenfor i flere af dem, her i blandt - G. N. Brandt's Have i Ordrup.

Kom med The Danish Club når landskabsarkitekt og formand for Brandts Haves Venner, Hans Ove Pedersen viser os rundt i denne helt særlige have

Brandt var en af Danmarks dygtigste landskabsarkitekter - og hans egen have er et smukt eksempel på tidens nye stil. Brandt brugte haven som sit private laboratorium for havekunst. Han skabte her en have, der var meget anderledes end tidens sædvanlige villahaver, der havde kunstfærdigt snoede gange, god afstand mellem planterne og plæner kun til pynt.

Inspirationen til haven hentede G.N. Brandt i Arts & Crafts-bevægelsen i England, som med udgangspunkt i middelalderens haver dyrkede den stramme enkelthed i rammerne, men det frodige, naturprægede indhold. I G.N. Brandts have kan man opleve, hvordan en villahave kunne se ud for over 100 år siden, men i en stil, der i den grad stadig er levedygtig og til inspiration.

Efter rundvisningen bydes vi på kaffe/vand og snack ved havens hytte (summercottage), og til en snak om oplevelserne i haven.

På glædeligt gensyn

The Danish Club og G.N. Brands Have.

Eintrittskarten kaufen/bestellen