Hammershus Besøgscenter

Slotslyngvej 9, Allinge

Freitag 23. September 2022, 11.

Veranstalter: Bornholms MiddelaldercenterExkursion

Rundvisning på Hammershus

Hammershus borgruin er et skatkammer af fortællinger fra Bornholms, Danmarks og Europas historie. Tag med vores dygtige og engagerede formidler på rundvisning i ruinerne, og lær meget mere om borgens historie.

Gå på opdagelse i Hammershus' historie sammen med en formidler klædt i middelalderdragt, og få en god introduktion til borgen og et levende indtryk af dagliglivet på Hammershus i middelalderen.

På denne tur igennem det imponerende borganlæg puster formidleren liv i borgens historie - med fortællinger af de spændende historiske begivenheder dér hvor det skete, så som Leonora Christina og Corfitz Ulfeldts flugt fra Manteltårnet eller Bornholms befrielse i 1658.

Børn under 3 år er gratis på turen.

Mødested: På taget af Hammershus Besøgscenter
Varighed: 1 time og 30 minutter


Hunde: Har ikke adgang indendørs i Besøgscentret.
Hunde er tilladt i snor på alle udendørsarealer på Hammershus - efterladenskaber skal samles op med det samme.

Toiletforhold: Findes indenfor i Besøgscentret, hvor der også er en shop og café.

Gangbesværede: Vi gør opmærksom på, at stierne og gangarealerne er kuperede, stejle eller brobelagte og derfor en udfordring for gangbesværede.

Parkering:
Der er p-afgift for biler på den nye store p-plads fra lørdagen før Palmesøndag til og med efterårsferien (30 kr. for seks timer)
  • Betal enten med app'en EasyPark eller ved automaterne (indtast bilens registreringsnummer og betal med mønter eller kreditkort, billetten behøves ikke at ligge i bilens forrude)

Preis: Barn 35 kr, Voksen 65 kr, Familie 4 personer 190 kr