Odense Kommunes Feriekoloni

Sønderho Strandvej 74, Fanø

Fredag 11 juni 2021, kl. 09.

Arrangör: NationalparksafariNatur

Sælsafari Fanø

Sælsafari med professionel guide.Du bliver guidet på en sælvandring i Nationalpark Vadehavet på Fanø, hvor vi på den yderste kant ser gråsæler, spættede sæler i Danmarks mest storslåede natur. Vi vil også se havørne, vandrefalke og uendeligt store mængder af vadefugle, der skaber perfekte rammer for bæredygtige naturoplevelser. Sælerne og havørnene lever side om side, og er begge topprædatorer i Vadehavets økosystem, hvilket din guide vil fortælle om, mens vi nyder synes af dem.

Tag med på sælsafari på Fanø
Sælvandringerne udgår fra stranden syd for nedkørslen fra Sønderho Strandvej på Fanø Vesterstrand. Kalenderen viser turene, der på grund af tidevandet har forskellige startstids punkter i løbet af året.

En Sælsafari varer 2½ time og koster DKK 200 (30EUR) per deltager. Gratis for børn under 14 år i følgeskab med forældre/bedsteforældre. Der afregnes kontant eller betales på mobilepay på 20108717.

Jeg vil anbefale gummistøvler og varmt tøj fra 1. oktober til 1. april. Resten af tiden gøres den 3 km lange tur i bare fødder

Tilmelding og spørgsmål på sms +45 20108717.


Entré: 200 kr