Randers Kommune

Rådhuset, Laksetorvet 1, Randers C

Torsdag 18 augusti 2022 till lördag 20 augusti 2022, kl. 08-23.

Arrangör: FrivilligværketÖvrigt

Fællesskabsstafet i Randers Kommune

Frivilligværket vil markere Randers Festuge 2022 med en Fællesskabsstafet.

Dit lokale frivilligcenter Frivilligværket vil markere Randers Festuge 2022 med en Fællesskabsstafet. Deltag og vis dit fællesskab frem!

En Fællesskabsstafet er en aktivitet, som kan skabe møder på tværs af lokale fællesskaber
og bringe både frivillige foreninger, grupper, netværk, kommunale institutioner og virksomheder sammen i ét stort fællesskab.

Formålet er at synliggøre de mange forskellige fællesskaber i Randers Kommune. Både så I deltagere bliver bevidste om hinandens eksistens, men også så udefrakommende kan få indblik i de mange fantastiske fællesskaber, som de kan blive en del af.

I centrum for stafetten er en depeche, som skal bringes rundt blandt de mange forskellige fællesskaber. Om det skal ske til fods, i bil, på cykel, til hest, i kano eller noget helt sjette er op til jer selv.

Undervejs kan der laves stafetstop hos de deltagende fællesskaber, som fx. arrangerer åbent hus, fællesspisning, musikoptræden, gymnastik eller lignende.

Frivilligværket sørger for at lave en masse PR for stafetten, så I som deltagere bliver synliggjort på flere forskellige platforme.

Stafetten løber af stablen i Randers Festuge i uge 33 fra d. 18.-20. august. Over disse dage håber vi, at stafetten kommer rundt til fællesskaber i hele kommunen med start og slut i Randers C.

Vi afslutter stafetten med et festligt arrangement på Randers Realskole lørdag d. 20.8. kl. 17.00.

Vi håber, at se jer :-)

Köp/beställa biljetter