VEGA

Enghavevej 40, Copenhagen V

Friday 9 September 2022, 8 pm.Rock/Pop

Jxdn: Tell Me About Tomorrow Tour

OBS: Koncerten med JXDN d. 14. marts 2022 i Store Vega udskydes til den 9. september 2022. Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet og møde op til koncerten 9. september 2022.

Jxdn, er den amerikanske sanger, sangskriver og TikTok-personlighed der med lynets hast er blevet umådelig populær!

Billetpriser: 220 kr. + gebyr
Billetsalget starter fredag 23. juli kl. 10.00 via vega.dk, livenation.dk og ticketmaster.dk

Han trodser reglerne med stil og substans, og bøjer og bryder grænser mens han bevæger sig mellem subkulturer på en virkelig original måde, og positionerer sig som en ny slags rockstjerne. Han har genereret 15 millioner streams på blot en måned og er den første artist som Travis Barker (trommeslager i Blink-182) har signet til sit DTA Records label. Den kun 19-årige genrebrydende artist introducerede sin signatur stil med en række af 2020 udgivelser.

jxdn med det borgerlige navn Jaden Hossler er født i Dallas, TX, kæmpede i sin skoletid med at finde sit ståsted, og var lidt af en outsider. I 2018 tog udviklede han en online tilstedeværelse, med en konstant strøm af engagerende og fedt indhold. Han eksploderede på TikTok og tiltrak 5,8 millioner følgere og 202,3 millioner likes!? Efter han havde overværet et arenashow med Juice WRLD, kastede han sig direkte ud i en musikalsk karriere, og udsendte sin independent debutsingle "Comatose". Tracket har siden opnået over 20 millioner streams på tværs af platforme, og gik ind på over 38 globale virale charts. Da Barker hørte om det, signede han ham på stedet til sit DTA Records label. Nu har han udgivet sit debutalbum "Tell Me About Tomorrow" på Blink-182 trommeslager Travis Barkers label.

Buy/order ticket Read more on the website