VEGA

Enghavevej 40, Copenhagen V

Friday 14 October 2022, 8 pm.Rock/Pop

Kodaline

Bringer deres storladne rocksange tilbage til Danmark.

Efter den enorme succes med deres seneste studiealbum 'One Day At A Time', som er blevet streamet mere end 300 millioner gange, annoncerer Kodaline at de er klar til at træde ud på scenen igen på en omfattende turné i hele Europa i oktober/november 2022. Om touren udtaler bandet: "We're excited to get back on the road, musically this tour is something we've never done before, it's a show we're very proud of and it's something we've wanted to do for a very long time. We hope you guys enjoy it as much as we do" .

Den irske rock-kvartet Kodaline specialiserer i flydende radioparat guitar rock og er blevet sammenlignet med bands som Coldplay, Keane, U2 og Oasis. Gruppen fandt sammen i arbejderbyen Swords og består af Steve Garrigan, Vinnie May, Jr., Jason Boland og Mark Prendergast. De udgav deres debutalbum 'In A Perfect World' i 2013 med singlerne 'High Hopes' og 'Love Like This'. Albummet var en stor succes i Irland, hvor det gik dobbelt platin, og England hvor det fik en guld-certificering

Sidenhen har Kodaline udgivet tre albums yderligere 'Coming Up for Air' (2015), 'Politics of Living' (2018) og senest 'One Day at a Time' (2020). På 'One Day at a Time' vendte de tilbage til rødderne. Størstedelen af deres sessions var bare de fire bandmedlemmer alene i deres beskedne indspilningsrum i Dublin, hvor bassisten Jason Boland førte an produktionssiden af processen. Sidst Kodaline besøgte Danmark var i Pumpehuset i 2018 og nu er de klar til deres største headline-koncert i DK til dato når de indtager Store VEGA til efteråret.

Billetpriser: 250 kr. + gebyr
Billetsalget starter 27. maj kl. 10.00 via vega.dk, livenation.dk og ticketmaster.dk.

Buy/order ticket Read more on the website