KulturCenter Skive

Skyttevej 12, Skive

Fredag den 13. maj 2022, kl. 20.Musik

Naturally 7 (USA)

De har været fast support på fire af Michael Bublé's verdensturnéer. Her optrådte de sammen 467 gange i 25 lande foran 4 millioner tilhørere. Jeg oplevede dem første gang, da de var support for Michael Bublé i Boxen.

Naturally 7 består af 7 farvede mænd der oprindeligt er fra Harlem i fra New York, de betegnes ikke uden grund, som et af de allerbedste a cappella bands i verden. Det der gør Naturally 7 anderledes er, at alle 7 medlemmer så mestrer et instrument - kun ved hjælp af mundens lyde forstås. Der er således en der spiller trommer, en der spiller guitar, en der spiller trompet, en der spiller harmonika osv. - alt sammen med munden, netop det gør dem unikke, for det får dem til at fremstå som et "rigtigt" band. Man tror det næppe når man hører deres melodier, men alt er altså fremført med munden - der ER ingen instrumenter

Forrige år deltog de i Verdens Vildeste Talenter med James Corden som vært, de nåede helt fortjent finalen, vandt i kategorien som verdens bedste gruppe. Programmet blev vist på DR lige efter X-Factor 6-7 fredage i træk.

Det er tredje gang de besøger Skive, hver gang har de forladt scenen med stående ovationer, et publikum der måbende lige har oplevet noget utroligt.

Dette er en koncert du ikke vil gå glip af!.

Entré

Køb/bestil billet Læs mere på hjemmesiden