KulturCenter Skive

Skyttevej 12, Skive

Fredag den 27. maj 2022, kl. 21.Rock/Pop

The George Michael Story (UK)

Velkommen til The George Michael Story - med fuldt liveband videoskærme, der understøtter showet, inklusive optagelser af George interviews med manden selv.

Forvent at blive taget med på en musikalsk rejse gennem George Michaels største hits i denne fejring af hans liv generøsitet.

Dette turnéshow har gæstet både BBC & ITV fremfører George Michaels hits i kronologisk rækkefølge. George Michael historien fortæller i detaljer om Georges karriere hans 100 millioner rekordsælgende historie.
Showet starter med George i Wham! årene bevæger sig derefter over i det Grammy Award-vindende "Faith" album, videre til Georges mere modne hits, der inkluderer nogle af hans mere inderlige sange.
En sjov følelsesladet aften med ikke færre end 23 hits der kulminerer i en finale, der med garanti vil overraske få publikum til at synge med!!

Showet støtter gennem velgørenhedsfonden til minde om George Michael "Lovelies.Help" de organisationer George Michael ønskede at hjælpe. "Lovelies.Help" modtager en procentdel af billetsalget overskud fra salg af merchandise, som doneres til organisationer efter George Michaels ønske.

Entré

Køb/bestil billet Læs mere på hjemmesiden