KulturCenter Skive

Skyttevej 12, Skive

Torsdag den 22. september 2022, kl. 20.Musik

The magical music of harry potter

Den tryllebindende historie om drengen med arret, der er formet som et lyn, i ansigtet, har givet englænderne deres bud på en moderne H.C. Andersen: Forfatteren J.K. Rowling.

I dyb armod sad hun forladt af sin mand, men med et spædbarn, på en café i London skrev historien om Harry Potter - i dag findes der faktisk forlag, der må ærgre sig over den milliard-omsætning, de med deres afslag til forfatteren gik glip af.
Naturligvis fulgte filmatisering af de otte værker om troldmandslærlingen, hans venner deres krig mod den onde Lord Voldemart - filmmusikken blev lagt i hænderne på nogle af de allerbedste.
Harry Potter-filmene blev nogle af de mest succesfulde biograffilm gennem tiden, nu kommer den fantastiske filmmusik til KulturCenter Skive under titlen "The Magical Music of Harry Potter - live in concert"
Den bedste music fra Harry Potter-filmene, der er belønnet med alverdens priser - musicalen bliver fremført af London Philharmonic & Symphonic Film Orchestra.
Spektakulært bliver det med 60 musikere et kor på 20 sangstemmer på scenen.
Koncerten byder på de største musikalske øjeblikke i fortællingen om Harry Potter. Publikumsfavoritterne, medlem af Weasley-familien, gør koncerten uforglemmelig med al slags sjov god humor.
Publikum bliver præsenteret for en musikalsk rejse ind i en magisk verden med venskab, eventyr, kærlighed samhørighed i den farlige verden af tryllekunstnere. Denne magiske verden bliver fortryllet af den mest avancerede teknologi inden for lys, lyd laser-iscenesættelse, der vil efterlade enhver med gåsehud.
Alene de visuelle magiske effekter vil få hjerterne hos alle Harry Potter-fans slå lidt hurtigere - dertil skal man lægge den spektakulære musik.

læs mere her

Entré: 550 kr

Køb/bestil billet