Den Kreative Have

Overmarken 44, Haldrup, Horsens

Lørdag den 11. juni 2022, kl. 14.Foredrag

Særrundvisning og foredrag i Den Kreative Have

Oplev en af de smukkeste haver i Danmark, når ejer John Andersen byder The Danish Club indenfor til særrundvisning og foredrag i 'Den Kreative Have'.

Johns passion for haver og arkitektur skinner igennem i form af pagoder, han selv har tegnet, anlagte søer og mere end 70 formklippede træer og buske i bedste japansk bonsai manér

I 1995 startede anlæggelsen af Den Kreative have i Haldrup. Arealet er 4.250 kvm. kuperet terræn med store læ-givende træer og buske, som ligger grund til haven. 3 søer er gravet ud, træer fældet og 900 tons sten placeret rundt i haven kombineret med nogle af naturens egne materialer - træstammer og -stubbe. 2 vandløb slynger sig gennem haven og ender ud i søerne, hvor store håndtamme japanske koi karper og guldfisk boltrer sig.

De 4 japanske pagoder, i de traditionelle røde og grønne farver med masser af træskærearbejder fra østen, giver mulighed for i en stille stund at nyde haven fra forskellige vinkler. Det er en særlig rolig oplevelse, at se de mange forskellige haverum og nyde lyden af de klukkende vandløb. Alle 4 pagoder er tegnet og bygget af John selv.

Det særlige ved en japansk have er, at der her udnyttes elementer fra den japanske natur - her udnyttes materialer fra den danske, men med et håb om, at skabe den ro der findes i den japanske meditations have. Netop denne ro og plads til fordybelse er en af de ting havens gæster ofte bemærker.

Så kom og nyd den stemning havens mange forskellige rum tilbyder dig, når John tager os med rundt.

Efter rundvisningen vil det være muligt at se John's egne malerier.

På glædeligt gensyn

The Danish Club & John Andersen.

Køb/bestil billet