Direktør for Madkulturen, Judith Kyst, kaster i sit oplæg lys over den danske madkultur anno 2024, hvor samfundskriserne længe har stået i kø, og hvor pris og sundhed i høj grad fylder i danskernes bevidsthed.
Judith Kyst, direktør for Madkulturen holder foredrag om danskernes madvaner på baggrund af Madkulturens seneste rapport:
Madkulturen er en selvejende videns- og forandringsorganisation under Fødevareministeriet, der arbejder for at styrke madkulturen i Danmark gennem almennyttige og kommercielle projekter, som alle baserer sig på viden om danskernes madkultur.
Hvert år undersøger Madkulturen danskernes mad- og måltidsvaner, som giver et bredt indblik i, hvordan det aktuelt står til med danskernes madlavning, hvordan vi forholder os til vores råvarer og den grønne omstilling på tallerkenen, samt hvad fællesskabet omkring maden egentlig betyder for os.
Vi skal inden foredraget sammen smage på, hvad en grøn hverdagskost kunne indeholde.
PRIS
Fællesspisning: 50 kr. - betales kontant eller via Mobilepay ved ankomst
Foredrag: Gratis
PROGRAM
18.00: Grøn fællesspisning i den store spisesal samt på terrassen, hvis vejret er godt - kræver tilmelding
19.30: Foredrag med Judith Kyst, direktør Madkulturen: Danskernes madvaner anno 2024
Tilmelding på hjemmesiden.
Læs mere på hjemmesiden
Judith Kyst, direktør for Madkulturen holder foredrag om danskernes madvaner på baggrund af Madkulturens seneste rapport:
Madkulturen er en selvejende videns- og forandringsorganisation under Fødevareministeriet, der arbejder for at styrke madkulturen i Danmark gennem almennyttige og kommercielle projekter, som alle baserer sig på viden om danskernes madkultur.
Hvert år undersøger Madkulturen danskernes mad- og måltidsvaner, som giver et bredt indblik i, hvordan det aktuelt står til med danskernes madlavning, hvordan vi forholder os til vores råvarer og den grønne omstilling på tallerkenen, samt hvad fællesskabet omkring maden egentlig betyder for os.
Vi skal inden foredraget sammen smage på, hvad en grøn hverdagskost kunne indeholde.
PRIS
Fællesspisning: 50 kr. - betales kontant eller via Mobilepay ved ankomst
Foredrag: Gratis
PROGRAM
18.00: Grøn fællesspisning i den store spisesal samt på terrassen, hvis vejret er godt - kræver tilmelding
19.30: Foredrag med Judith Kyst, direktør Madkulturen: Danskernes madvaner anno 2024
Tilmelding på hjemmesiden.
Entré: Fællesspisning 50 kr, foredrag er gratis