Det Færøske Hus

Vesterbrogade 17A, København V

Torsdag den 22. til lørdag den 24. august 2024, kl. 10.30-17.30.



Undervisning

Introduktion til vin: 4-dages vinkursus / København

Introduktion til vin er et vinkursus på introduktionsniveau, hvor du kommer lidt omkring det hele.

Kurset er velegnet som faglig opkvalificering af medarbejdere i HoReCa og relaterede brancher, som ønsker en introduktion til vin og at blive tryggere i at eksekvere vinservice, salg af vin, formidling af vinkort mm. Dog er ALLE vinentusisaster, uanset faglig baggrund, velkomne på kurset.
Kursusdatoer København Efterår 2024
Torsdage: 22. aug.·29. aug.·5. sep.·12. sep. Weekend: 24. aug.·25. aug.·7.·sep.·8. sep.
Der er undervisning i tidsrummet kl. 10.30 - 17.30
Det lærer du
Få styr på de vigtigste begreber inden for vin og vinproduktionLær om de mest almindelige internationale druer samt mousserende, søde og forstærkede vineForstå grundprincipperne bag mad- og vinsammensætningBliv rustet til at udvælge og anbefale vine og læse vinetiketterFå værktøjerne til at smage, dufte og analysere vinLær at identificere de mest almindelige druer gennem blindsmagning

Kursusprogram
DAG 1: Vinens historie, vinproduktion, sanseteori, mad- og vinsammensætning
DAG 2: Internationale grønne druer og hvidvine. Lær at præsentere vin og læse vinetiketter
DAG 3: Internationale blå druer og rødvine. Lær at åbne og skænke vin
DAG 4: Mousserende vine, søde vine og forstærkede vine. Afsluttende prøvePris*
Privatpersoner DKK 9.500 (ex. moms)
HoReCa/erhverv DKK 11.875 (inkl. moms)
*Bemærk at kurset er momsfritaget for privatpersoner. Ved faktura til erhverv pålægges moms
Prisen inkluderer
24 timers undervisning·Frokost, the/kaffe·Bronzenål og diplom for gennemført kursus (kræver fremmøde alle dage).

Entré

Køb/bestil billet