Det Færøske Hus

Vesterbrogade 17A, København V

Torsdag den 15. august 2024, kl. 10.30-16.30.



Undervisning

Introduktion til vin. 1-dags vinkursus / København

Bliv introduceret til vinens fantastiske verden! På dette kursus lærer du de vigtigste begreber og metoder, der knytter sig til vinproduktion fra vinmark og kælder til vinflasken.

Med Frankrig som case, tager vi dig med på en 'Tour de France', hvor du introduceres til de vigtigste franske vinregioner og får et indblik i hvordan ikoniske vinstile som rød og hvid Bourgogne og Bordeaux-blends fremstilles. Derudover introducerer vi dig til vores smageteknik, så du får redskaberne til at smage som en professionel sommelier.
KursusindholdIntroduktion til sanseteori og smageteknikVinproduktion: Fra mark til kælder til flaskeTour de France: Lær om vinregionerne Bourgogne, Bordeaux, Loire, Alsace og Rhône
Kurset afholdes 15. august kl. 10.30 - 16.30

Hvem kan tage kurset?
Kurset henvender sig både til ansatte i HoReCa og private, som ønsker en introduktion til metoder vinproduktion og lære at smage og analysere vin.
Kurset er på begynderniveau (niveau I) og kan gennemføres af alle. Efterfølgende kan du fortsætte på vinkurset Introduktion til vin - Niveau II.

Pris*
Privatpersoner DKK 2.500 (ex. moms)
HoReCa/erhverv DKK 3.125 (inkl. moms)
*Bemærk at kurset er momsfritaget for privatpersoner. For erhverv pålægges moms

Prisen inkluderer
5 timers undervisning·Frokost, the/kaffe·Kursusbevis.

Pris: 2500 kr

Køb/bestil billet