Algade 69

Algade 69, Spjald

Tirsdag den 21. maj 2024, kl. 17.30-19.30.



Gastronomi

Madmødet 2024: Tapas i bålhuset

Kom med, når vi inviterer til tapas-nørderi i bålhuset i Grønbjerg. Vi mødes om ildstedet i bålhuset, og spiser friskbagt focacciabrød fra Gaardbageren i Højmark.

Kom med, når vi inviterer til tapas-nørderi i bålhuset i Grønbjerg. Vi mødes om ildstedet i bålhuset, og spiser friskbagt focacciabrød fra Gaardbageren i Højmark.

Herefter deltager du i en pesto-workshop. Susanne Bæk Jakobsen fra Planter og Pesto deler ud af sin viden, inden du selv skal i gang med at lave din egen pesto. Der er tre varianter at vælge i mellem, og du får selvfølgelig din pesto med hjem.

Louises Catering i Spjald serverer spændende tapasplanker, som til eventet har et særligt fokus på lokale råvarer - bl.a. fra Økogårdene Skjern Enge, Hvide Sande Røgeri, Arla Unika, Nørgaards Gedemejeri, Planter og Pesto, Gaardbageren.

Sidst men ikke mindst kan du få slukket tørsten med øl fra det lokale mikrobryggeri Lille Holmgård Håndbryg eller most fra Vesterhavsmost.

Program
  • Pesto-workshop v/Planter og Pesto. Lav din egen pesto og få et glas pesto med hjem.
  • Louises Catering serverer tapas med lokale råvarer
  • Tilkøb drikkevarer fra Lille Holmgård Håndbryg og Vesterhavsmost


Pris og praktik - Tilmeldingsfrist er torsdag d. 16. maj 2024 kl. 12:00
  • Kr. 175,- pr. person for tapasanretning og pesto-workshop
  • Prisen er ekskl. drikkevarer
  • Prisen er inkl. et glas pesto, som du får med hjem.
  • Der er et begrænset antal billetter
  • Tag tøj på efter vejret, vi skal være i bålhuset i Grønbjerg


Adresse
  • Algade 69, Grønbjerg, 6971 Spjald (overfor Grønbjerg friskole)


Eventet arrangeres af Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd.

Kontakt: rs@rserhverv.dk / +45 99 75 26 00.

Køb/bestil billet