Den Fynske Landsby

Sejerskovvej 20, Odense S

Lørdag den 7. september 2024, kl. 10-15.

Arrangør: Museum Odense



Undervisning

Surdejskursus: Lær at bage med surdej

Kom på Landsbyhøjskole i Den Fynske Landsby: surdejskursus.

Bliv klogere på de basale surdejsprocesser set fra en møllers perspektiv, når det nordfynske mikromølleri Vild Hvede afholder surdejskursus i Den Fynske Landsby.

Du bliver præsenteret for kornets og surdejens forunderlige verden og bliver klogere på mikroorganismer, mel og bagekvalitet, gluten og kornsorter, og selvfølgelig en lille smule på korndyrkning.

Med hænderne i egen dej gennemgår vi alle trin fra surdejsopformering til afbagning, så du får fornemmelsen for surdej helt ind under huden.

Kurset er både for dig, der endnu ikke har bagt dine første surdejsboller, men også for dig der allerede har fået øjnene op for surdejens fantastiske egenskaber.

Du får både din egen surdej med hjem til køleskabet, en bolledej til mandagsboller samt en opskrift på Vild Hvedes simple surdejsboller og et kompendium.

Dato: 7. september 2024, kl.10-15
Sted: Den Fynske Landsby, Sejerskovvej 20, 5260 Odense S
Pris: 650 kr.
Sidste frist for tilmelding: 24. august 2024

Vi byder på kaffe og te. Medbring egen røreskål og røreske, madpakke og drikkevarer.