Trehøje P-plads

Toggerbovej, Knebel

Søndag den 28. august 2022, kl. 10-14.

Arrangør: Natur MolsNatur

Mols Bjerge Vandretur 7 km - Natur & Vandring

Mols bjerge 7 km: trehøje, heder & overdrev. fantastiske naturoplevelser. trehøje - skovbjerg - toggerbo - helligkilde. vi vandrer en tur i mols bjerges enestående naturområde.

Her finder vi de fredede lysåbne naturtyper som overdrev og hede med de karakteristiske enebær og lyng. Et landskab og en natur som er hel unik for Mols Bjerge. Vi får nogle betagende udsigter fra de mange toppe i det bakkede landskab med bl.a. Trehøje (127 m).

Vi starter ved Trehøje P-plads og vandrer ca 7 km. Vi vil gå på dele af Bjergetapen på Mols Bjerge Stien i Nationalpark Mols Bjerge. Foruden Trehøje kommer vi forbi Helligkilde, Tremosegaard, Skovbjerg og Toggerbo inden turen går retur til Trehøje.

Turen er ret kuperet, men vi går i et roligt og hyggeligt tempo med flere stop/pauser undervejs for at nyde udsigten, naturen og selskabet. Vi holder en længere pause ved frokosttid.

Arrangør: Natur Mols ved biolog Tine Sussi Hansen www.naturmols.dk

Mødested: P-plads ved Trehøje

Mødetid: kl. 10.00

Varighed: 3-3½ timer

Pris:

175 kr. pr. person.

Børn/unge under 18 år ifølge med voksen kr. 100,-.

Frokost:

Mulighed for tilkøb af frokost (bestilles sammen med tilmeldingen). Frokost består af sandwich (kylling og bacon eller tun), juice og frugt, som udleveres ved turstart.

Du kan sagtens tage din egen frokost med.

Husk:

Godt fodtøj (fx vandrestøvler), fornuftig beklædning (flere lag som kan tages af og på, inkl. en varm trøje og regntøj).

Medbring vand, snacks, kaffe/the, evt siddeunderlag.

Turen er ikke egnet for gangbesværede eller klapvogne.

Det er ikke muligt at have hund med.

Turen kan aflyses ved for få tilmeldinger. I så fald får du naturligvis besked senest dagen inden og refunderet din billet.

Har du brug for flere oplysninger kan du ringe på tlf. 40 97 15 71 eller skriv til tine@naturmols.dk.

Se vores turoversigt på www.naturmols.dk/ture.

Entré: 100-175 kr

Køb/bestil billet