Everdinck Kunst & Terapi

Algade 28a, 2.tv., Roskilde

Fredag den 2. til fredag den 30. juli 2021, kl. 16.Workshop

Kunstterapeutisk sommerværksted

Hver fredag i juli mødes vi i min klinik i Roskilde og er kreative sammen. Vi arbejder med maling, tegning, kollage og formning og finder sammen ud af, hvor din interesser ligger. Vi kan bruge kunstterapeutiske metoder.Alle fredage i juli afholdes dette kunstterapeutiske sommerværksted til dig, der er voksen (21+) og har lyst til at få nogle gode oplevelser i sommerferien i en lille gruppe (maks. 4 deltagere).

o Det kan være, at du mistrives og har svært at komme ud af dit hjem og møde andre.
o Det kan også være, at du gerne vil se på din kreativitet og har lyst til at udfolde den noget mere

I dette sommerværksted sætter vi fokus på den kreative, skabende proces. Du behøver ingen forkundskab, kun din nysgerrighed. Jeg støtter dig med at komme i gang og vi kan bruge kunstterapeutiske metoder.

Vi arbejder ikke med teknikker men med farver og former gennem billedprocessen (maling, tegning, kollage) og formgivning (ler, dekoration m.m.). Er der en meget varm sommerdag, kan vi tage ud i parken og samle inspiration eller naturmaterialer til den kreative proces.

Hvis du er i tvivl, om værkstedet er noget for dig eller du har spørgsmål, er du velkommen at kontakte mig pr. mail everdinck@gmail.com eller sms/tlf. 24480447.

Datoer: 2.7.21, 9.7.21, 16.7.21, 23.7.21, 30.7.21 kl. 16.00-18.00
Sted: Kunstterapi klinikken hos Body, Mind & Peace, Algade 28a, 4000 Roskilde, 5 min. gang fra Roskilde Station
Pris: 250 kr. pr. gang (i alt 1.250 kr.) inkl. materialer, kaffe/te & sunde snacks
Tilmelding: send mail til everdinck@gmail.com venligst skriv dine kontaktoplysninger (navn + adresse + tlf.nr.) + kort om begrundelse for din tilmelding
Betaling: jeg sender en faktura, du kan betale med bankoverførsel eller mobile pay. Du kan evt. betale i 2 månedlige rater. Du hæfter for alle 5 gange.
Underviser: Karin van Everdinck, Diplom Kunstterapeut MPF og billedkunstner. Jeg har arbejdet med klienter i individuel kunstterapi og i gruppeforløb siden 2015 og har praksis både i Sorø og i Roskilde.


Entré: 1250 kr