Restaurant Tiende

Dagmar Petersens Gade 62, Aarhus C

Tirsdag den 27. august 2024, kl. 10.30-17.30.



Undervisning

Introduktion til vin: 4-dages vinkursus / Aarhus

Introduktion til vin er et vinkursus på introduktionsniveau, hvor du kommer lidt omkring det hele.

Kurset er velegnet som faglig opkvalificering af medarbejdere i HoReCa og relaterede brancher, som ønsker en introduktion til vin og at blive tryggere i at eksekvere vinservice, salg af vin, formidling af vinkort mm. Dog er ALLE vinentusisaster, uanset faglig baggrund, velkomne på kurset.
Kursusdatoer Aarhus Efterår 2024
Tirsdagskursus: 27. aug. · 3. sep. · 10. sep. · 17. sep. Weekendkursus: 31. aug. · 1. sep. · 14. sep. · 15. sep
Der er undervisning i tidsrummet kl. 10.30 - 17.30
Det lærer du
Få styr på de vigtigste begreber inden for vin og vinproduktionLær om de mest almindelige internationale druer samt mousserende, søde og forstærkede vineForstå grundprincipperne bag mad- og vinsammensætningBliv rustet til at udvælge og anbefale vine og læse vinetiketterFå værktøjerne til at smage, dufte og analysere vinLær at identificere de mest almindelige druer gennem blindsmagning

Kursusprogram
DAG 1: Vinens historie, vinproduktion, sanseteori, mad- og vinsammensætning
DAG 2: Internationale grønne druer og hvidvine. Lær at præsentere vin og læse vinetiketter
DAG 3: Internationale blå druer og rødvine. Lær at åbne og skænke vin
DAG 4: Mousserende vine, søde vine og forstærkede vine. Afsluttende prøvePris*
Privatpersoner DKK 9.500 (ex. moms)
HoReCa/erhverv DKK 11.875 (inkl. moms)
*Bemærk at kurset er momsfritaget for privatpersoner. Ved faktura til erhverv pålægges moms.
Prisen inkluderer
24 timers undervisning·Frokost, the/kaffe·Bronzenål og diplom for gennemført kursus (kræver fremmøde alle dage).

Pris: 9500 kr

Køb/bestil billet