Heldagsskolen

Reventlowsvej 26, Faaborg

Torsdag den 19. september til torsdag den 3. oktober 2024, 2 mødegange kl. 16.30-21.22.

Arrangør: Din Fritid



Andet

Fisk - Fiske fond - Fiskesauce - Fladfisk i fløde - Paupietter

2 moduler fisk. grundtilberedninger af fisk. Fiske fond -. Cremet suppe. Fiskesauce. Fladfisk i. fløde - Paupietter. Grøntsags. Garniture til Fisk. Fiskesoufflé. Fiske.

Forretter

Fisk i filodej

Du betaler 600
kr. ved tilmelding. Vi tilbagebetaler 70 kr. hvis der er 6-7 deltagere, og 140
kr. hvis der er 8 deltagere.

Antal deltagere

Kursuspris

Råvarer

I alt

4-5

340 kr.

260 kr.

600 kr.

6-7

270 kr.

260 kr.

530 kr.

8

200 kr.

260 kr.

460 kr.

Efter hver
kursusgang vil der være spisning med tid til forundringsspørgsmål. Du vil
formodentlig også kunne tage lidt mad med hjem

Program

16.30 -
17.00

Velkommen og
gennemgang af opskrifter og råvarer

17.00 -
20.00

Undervisning
/ Arbejde i køkkenet.

20.00 -
20.40

Vi spiser
sammen imens forundringsspørgsmål besvares

20.40 -
21.20

Den sidste
oprydning

Medbring papir
og blyanter til noter.

OM STEFAN: Jeg
hedder Stefan, jeg er uddannet kok og tjener, og har herudover et Chocolaté
kursus og er autodidakt chokolademager.

FRA JORD TIL
BORD: Min vision for det optimale køkken tager udgangspunkt i 'fra jord til
bord. Jeg lægger vægt på at bruge råvarerne 100%, da jeg ser muligheder i hele
råvaren.

Det betyder at
jeg er meget kreativt tænkende både i forhold til råvarens muligheder, men også
i forhold til smagssammensætning og oplevelse. Visionen om at mindske madspild
har jeg haft, siden jeg var kokkeelev og dette sætter jeg fortsat en stor ære
i.

MIN MADSTIL: Min
madstil er en blanding af det rustikke danske - og moderne nordiske køkken med
et strejf af det franske køkken. Dette med udgangspunkt i enkelthed og hvor de
lokale fynske råvarer helst skal indgå

Underviser: Stefan Nielsen Madsen
Hold: 2024-354.

Læs mere på hjemmesiden