Præstø Multicenter

Rosagervej 37, Præstø

Fredag den 20. august 2021 til fredag den 13. maj 2022, kl. 13.30.Andet motionstilbud

Overvægt i Fællesskabet Fri fredags motion

Fri Fredag motion: Det er fri motion hvor tovholder tager udgangspunkt i bevægelse alt afhængigt af vejret og humøret. Kald det gerne en god afslutning på en uges gøremål. Hvor du kan gå weekenden i møde med et smil. Mødes i Dansesal. Vi tjekker coronapas.

Overvægt i fællesskabet er en selvstændig folkeoplysende forening i Vordingborg.
Foreningens formål er at give overvægtige i Vordingborg Kommune mulighed for at dyrke motion med ligesindede, for herved at styrke deres mulighed for at leve et sundt liv.
Vi er ikke en slankeklub, med et sted hvor du mærker at du bliver stærkere i krop og sind.
Dette understøtter vi ved at udbyde hold drevet af frivillige, der tilbyder samvær med ligesindede, hvor fysisk aktivitet og socialt netværk er i fokus.
Alle, der går ind for foreningens formål og er overvægtig eller har været overvægtig, eller er nærtstående til en overvægtig, kan blive medlem.
Man er medlem af foreningen, når kontingentet er betalt.
Pris 450 kr pr år
Konto nr 6220 6612897 eller mobilpay 759281
Skriv under Tekst til modtagers kontoudskrift OIF og dit navn
Du kan møde op til en af træningstiderne og få indmeldelse til medlemskab og oplysninger om indbetaling af kontingent.
Sæson er fra 1/8-31/7 i året. Vi holder ferier som skoleårets ferieår.

Begreberne for vores tilbud;
Fed Bevægelse:
Vi får pulsen op og laver øvelser hvor du bliver smidig og får kropsbevisthed, der afsluttes med afspænding.
Slow Flow:
Her oplever du bevægelser med længerevarende udstræk og der er til knyttet nogle øvelser på stor bold, yoga og du oplever en krop der får roen og forståelsen til komme ned i gear.
Fri Fredag motion:
Det er fri motion hvor tovholder tager udgangspunkt i bevægelse alt afhængigt af vejret og humøret. Kald det gerne en god afslutning på en uges gøremål.... Hvor du kan gå weekenden i møde med et smil.
Power og Sved:
Power og Sved her får du pulsen op, du bliver stærkere i dine bevægelser, da vi blandt andet bruger vægt, step, vægtstænger. Hårdt og svedigt...
Gåture:
Denne bevægelse er nok den mest nænsomme, hvor du oplever at du bliver stærkere for hver gang du kommer ud og gå. Du oplever natur og fællesskabet med ligeværdige i Overvægt i Fællesskabet.
Der gås efter hvem der er tilstede og tempo derefter. Men vi laver som regel cykelkæden, som er de hurtigste som vender om og går bagerst, så alle kommer forest...
Søg gerne i Vordingborgs hjemmeside under OPLEV der er tilrettelagte gåture med vores Naturvejleder Susanne Rosenild eller mød op til vores gåture.
Events:
Vi har dette tilbud for alle med en overvægt med og uden medlemskab. Vi har oplægsholdere, temaer, social samvær med strik/kortspil/spil, gåture, fællesspisning. Overvægt i fællesskabet søger for at man kan købe kaffe og snacks.

Begivenheder kan du finde i gruppen og se om der er noget som tiltaler dig..... Vi mødes som regel i Mødelokale 1-2 i Præstø Multicenter.

PÅ GRUND AF COVID19 ER FÆLLESSPISNING LUKKET...

Vi holder ferie som skoleårets ferieplan.

Vores tovholdere er
Tilde Just Øie
Annmaria Munksgaard.

Pris: 450 kr.

Pris: 450 kr

Læs mere på hjemmesiden