KulturCenter Skive

Skyttevej 12, Skive

Mandag den 12. december 2022, kl. 20.Musik

Stig Rossen - Årets Julekoncert 2022

Traditioner, hygge nærvær. Sangeren Stig Rossens julekoncert i KulturCenter Skive er båret af helt særlige kvaliteter.

Det bliver en koncertoplevelse, som vi alle har ekstra meget brug for efter tæt på to år, hvor intet har været helt, som det plejer.

Det er den årlige julekoncert, der har bragt Stig Rossen til Skive-egnen, mens scenen var sat i såvel Skive Hallerne som Kulturcenter Limfjord frem til nu, hvor det er KulturCenter Skive, der byder velkommen.

Flere har været med helt fra begyndelsen, alle er de enige om, at julestemningen først for alvor indfinder sig, når de har været til den årlige julekoncert.

Hver gang har Stig Rossens julekoncert været et elsket element i en tid, der er rig på traditioner, hvor familie venner samles fra nær fjern.

I år er det 27. gang julekaravanen bringer den helt særlige julestemning rundt til hele landet, herunder Skive. Som altid følges Stig Rossen med sine fire fantastiske korsangere de seks veloplagte velspillende musikere under kapelmester Thomas Jaques kyndige ledelse.

Ud over de mange kendte ansigter på scenen, er der traditionen tro så et enkelt, nyt ansigt på holdet. Gæstesolisten i år er Johanne Milland.

Hun er uddannet fra Den Danske Scenekunstskole, Musicalakademiet i Fredericia2019, nogle har måske været så heldige at opleve hende i opsætninger som "Spillemand på en tagryg", "Den skaldede frisør" eller "Leonora Christina", hvor hun Stig Rossen for første gang optrådte sammen.

I efterårets storslåede opsætning af den danske musicalsucces "Atlantis", hvor Stig Rossen spiller hærføreren Jabbadoor, giver Johanne liv stemme til den kvindelige hovedrolle, prinsesse Adalena.
Johanne spiller desuden hovedrollen i Anna Emma Haudals nye spillefilm "Venuseffekten", som har biografpremiere den 25. december 2021.

Ved dette års julekoncert vores gæster altså se frem til at opleve en usædvanligt talentfuld gæstesolist, en eminent sangerinde, som så mestrer skuespillets kunst.

Sammen når det store julehold ud i alle koncertsalens hjørner, når julestemningen breder sig fra den hyggelige scene med smukt pyntede juletræer, tændte lanterner, den knitrende pejs lænestolen, hvorfra Stig læser årets julehistorie højt.

Sneen daler foran vinduerne på bagtæppets storskærme, imens nogle af de bedste sange fra både det danske det internationale julerepertoire vækkes til live. Det er velkendte sange, vi ikke vil undvære, såvel som musikalske perler, vi måske havde glemt, at vi elskede.

Vi kan roligt begynde at glæde os!

læs mere her

Entré: 380-405 kr

Køb/bestil billet