Munkholmkiosken

Munkholmvej 315, Holbæk

Fredag den 12. august 2022, kl. 20.45-22.30.

Arrangør: Dk`s Hyggeligste FredagshyggeRock/Pop

Gasbox på Munken ( Munkholm kiosk )

Kom og opleve GASBOX den 12 august 2022 kl. 20.45 på Munken,4300 Holbæk ( Munkholm kiosk ) til kun. 175,00 kr. pr. pers. incl flæskstegssandwich og 2 drikkevarer ( øl eller vin ).

Der er ingen tvivl om at Kim Larsen var hele Danmarks største og mest folkekære spillemand. I næsten 50 år spillede og sang Kim Larsen sig ind i danskernes hjerter - først med Gasolin' i 70'erne, Bellami i 80'erne, Bell*Star i 90'erne og de sidste 24 år med Kjukken. Kim Larsen er den kunstner der har spillet flest koncerter på dansk jord og musikken lever videre.

Gasbox spiller og synger, med stor respekt, sangene som har gjort Gasolin' til Danmarks største rockband gennem tiderne og ikke mindst Kim Larsen til den største danske kunstner nogensinde. Danmarks bedste Kim Larsen-sanger, René Hejdmann, både lyder som, og ligner Kim Larsen på stemme og mimik i en sådan grad, at man tror det er løgn. Med sig har han altid sine tre veloplagte og professionelle musikalske legekammerater, René Davidsen (lead-guitar), Jan O Thomassen (bas,) og Johnny Kolstrup (trommer).

Mine damer og herrer...

først tror du det er Kim Larsen
så tror du det er løgn..

KOM OG OPLEVE GASBOX.

Entré: 175 kr

Køb/bestil billet