Cook&Talk

A. Andersens Vej 24B, Silkeborg

Lørdag den 23. januar 2021, kl. 09.

Workshop

Grønne køkkenkurser for anti-inflammatorisk kost

Vil du gerne introduceres til anti-inflammatorisk kost og lære mere i praktisk forstand, om hvordan du griber det an at få flere grønne og sunde retter ind i din hverdag?



Så har Phytokost nu muligheden for at tilbyde dig et heldagskursus i Cook&Talk - Madværkstedets dejlige undervisningskøkken.

Kurset vil bestå af praktisk madlavning, hvor du selv kommer til at lave lækre og smagfulde, grønne retter, som du selv kan lave derhjemme. Derudover vil du blive indviet i hvad du selv kan gøre, for at din hverdag bliver mere sund og anti-inflammatorisk gennem din kost og livsstil.

Nøgleord for køkkenkurset vil være:

  • Det grønne køkken, less meat - meatless, salater, supper, lune frokostretter, juice, smoothies, den søde tand
  • Råvarerne i fokus:
    grøntsager, frugt, bær, planteolier, bønner, linser, nødder, kerner og gluten-fri korn
  • Ideer til vegetariske og veganske alternativer
  • Fokus på den god smag og udseende
  • Anti-inflammatorisk kost
  • Syre/base mad / Regnbuemad
  • Præbiotisk mad og fermentering (foder til tarmfloraen)
  • Blodsukkeret og inflammation
  • Økologisk mad og miljø
  • Ideer til erstatning i mælke-, gluten- og sukkerfri kost
  • Fif til planlægning
  • Rester og madspild


Efter kursets afslutning vil du modtage alle opskrifter og materiale på mail, og få adgang til vores facebookgruppe.

Tidspunkt: kl. 09.00 - 17.00 (8 timer)

Pris: 1.095 kr.

Betaling:
Reg.: og Kontonummer: 7734 1301115 (Husk at noter dit navn+kursus i feltet til os)
MobilePay: 38889

For at kontakte os om pladser, eller få mere info om kurset, skriv på mail@phytokost.dk eller ring til Jytte på mobil 30 53 35 48.

Jytte Langkjær er indehaver af Phytokost siden 2008. I Phytokost tilbyder hun kostvejledning primært inden for områderne fordøjelsesproblemer og intolerance, hvor hun anvender laboratorieanalyser i sit arbejde.

Jytte Langkjær er uddannet kostvejleder hos Hover Kostakademi, med undervisere, som Oscar Umahro, Spis dig rask, Thorbjörg Hafsteinsdottir og Anette Harbech Olesen, Mad for livet.
Derudover driver hun Cook & Talk - Madværkstedet, som tilbyder madlavning i fællesskab for virksomheder og private.


Entré: 1095 kr