Kulturstedet Lindegaarden

Peter Lunds Vej 8, Kongens Lyngby

Tirsdag den 15. september 2020 til tirsdag den 23. februar 2021, kl. 08.45- 10.

Danseundervisning

Morgendans Kulturstedet Lindegården

Danseglæde fra morgenstunden 20 gange. Befriende og sjov bevægelse med verdens nemmeste dansetime - Groove - som er er meget mere end dans. Umuligt at gøre forkert! Dig der kan om formiddagen og dig der trænger til et afstressende pusterum.Groove er slang for at være i flow - at have en skøn oplevelse - et pusterum, hvor du glemmer alt om tid og sted, og kommer ned i kroppen, i stedet for at være i hovedet. Efter bare få gange vil du opleve bedre kontakt til din krop.
Alle kan være med - Ingen forkundskaber kræves. Præstationsfri dansetime.
Jeg vil gerne danse med dig, der kan på det tidpunkt! Og danse med dig, som er ramt og udfordret i din hverdag og i livet lige nu. Dans kan gøre en forskel. Det ved jeg fra mit eget liv.
Dans har mange effekter fysisk, psykisk og mentalt.
Dans højner din energi og dit humør, styrker knoglerne, øger dine leds bevægelighed, øger kondition, styrker alle muskelgrupper, styrker balancen, styrker din rytmesans, reducerer stress, øger selvtillid og selvfølelse, åbner hjertet.
Gennem dansen får vi fat i kroppens egen selvhelbredende medicin, og helende egenskaber, immunforsvaret styrkes, glædes hormoner frigives - alt sammen sker, når vi danser og udtrykker os på vores egen unikke måde - og når vi gør det sammen, opstår et rart og trygt fællesskab.
Hele Groove timen guides, så vi følger en fælles rytme.
Vi danser til alt fra hiphop, latin, blues, rock, klassisk.
Vi starter langsomt og blidt og så øges tempo og du inviteres ind i et væld af stemninger, og rytmer, og kan godt regne med at få sved på panden og smil på læben. Timen afsluttes med tid til helt ro i kroppen, vejrtrækning og stilhed.
Der er en dejlig cafe Frk. Friis lige ved siden af.
Plads til 20 deltagere - MEGET god plads med Corona forholdsregler.


Pris: 115 kr