Kolding Gymnasium

Skovvangen 10, Kolding

Tirsdag den 23. februar 2021, kl. 14.

Workshop

Skrive-workshop for studerende

Lær at skrive akademisk! Få styr på opbygning, problemformulering, teoriinddragelse, akademisk sprogbrug og meget andet.På workshoppen gennemgår vi de grundlæggende krav til akademisk opgaveskrivning på de videregående uddannelser. Kravene er langt hen ad vejen de samme, uanset om du studerer jura, datalogi eller historie.

Workshoppen kombinerer teori om akademisk skrivning med praktiske øvelser og analyser af konkrete uddrag fra autentiske bachelorprojekter og specialer.

Som deltager på kurset lærer du om, hvordan man strukturerer en akademisk opgave, ligesom vi går i dybden med de enkelte opgavedele, herunder abstract, indledning, problemformulering, teori/metode, analysen og konklusionen.

Du vil løbende få tips og tricks til, hvordan man formulerer sig akademisk, og hvilke sproglige faldgruber man skal være på vagt overfor.

Underviser på workshoppen er Jan Billund, lektor og ejer af virksomheden Opgavekorrektur.

Tilmeld dig workshoppen her.

Workshoppen afholdes ikke, hvis der er færre end 6 deltagere.

Vi glæder os til at se dig, og hvis du har spørgsmål til workshoppen, er du velkommen til at skrive til mail@opgavekorrektur.dk. Skriv "Workshop februar" i emnefeltet.


Fri entré