Byens Hus, vi skaber sammen

Hellerupvej 24, Hellerup

Fredag den 10. september 2021, kl. 19.Jazz

New Jungle Orchestra - nyt tidspunkt

Orkestret spiller primært Dørges kompositioner, og musikerne har en indbydes forståelse af hinanden og musikken, som har sin egen originalitet og gennemslagskraft i forhold til publikum.New Jungle Orchestra blev startet i 1980 og referer til Duke Ellingtons orkester, The Jungle Band, fra 1920'erne. At orkestret har eksisteret i mere end 40 år, er noget helt særligt for et jazzorkester og betyder, at det tidsmæssigt kun tåler sammenligning med ganske få orkestre som f.eks. Duke Ellingtons orkester og Danmarks Radios Big Band.

Pierre Dørge har gennem årtierne været orkestrets leder og organisator, og halvdelen af de øvrige næsten hele vejen igennem, mens andre pladser er blevet skiftet ud.

Orkestret spiller primært Dørges kompositioner, og musikerne har en indbydes forståelse af hinanden og musikken, som har sin egen originalitet og gennemslagskraft i forhold til publikum.

Line up: Pierre Dørge (dir, g), Gunnar Halle (tp), Jacob Mygind (S), Anders Banke (bkl, S), Kenneth Aggerholm (tb), Irene Becker (p, syn), Thommy Anderson (b), Ayi Solomon (perc), Martin Andersen (dr).


Entré: Medlem 150 kr / Gæst 225