Den Holistiske Højskole

Stensbækvej 29, Gram

Tirsdag den 29. juni 2021, kl. 20.

Foredrag

Din intelligente krop - foredrag ved Lars Mygind

Oplev Lars Mygind og hør om EFT/TFT.Hvordan kan en forståelse af dine symptomer føre til tryghed og selvudvikling?

En helt ny og indgående viden om psykosomatikken.

Lars er en skarp og underholdende formidler af METAsundhed, tankefeltterapi (TFT), emotionel forløsende terapi (EFT) og Transbiologisk Traumeterapi gennem foredrag og undervisning, for mennesker med vidt forskellig baggrund.

Han ser sig selv som ekspert i traumer og udbrændthed/depression, kombineret med en stærk åndelig kontakt, som ofte skinner igennem i hans arbejde med mennesker.

Han er medforfatter til bøgerne "Forstå kroppens intelligens", "Tankefeltterapi & EFT", "Din intelligente krop" og "Tankefeltterapi - løsninger lige ved hånden" samt vært på flere DVD'ere fra Frog & Toad Publishing om tankefeltterapi og METAsundhed.

Du kan læse mere om Lars og hans arbejde her.

Lars elsker at udfordre og arbejde med sig selv, og han brænder for at forandre verden og tror at det bedst sker indefra og ud.

Han tror på at når vi lærer at elske os selv, vil vi passe bedre på os selv og vores jord. Lars nyder gode nyheder, effektive healingsteknikker, at se andre få kæmpe AHA oplevelser og selv at være på en indre rejse. I fritiden holder han af at sejle og personlig udvikling.

Hvorfor er Lars terapeut og underviser?

Efter ti år som skuespiller og derefter ti år i erhvervslivet, til slut som direktør, endte det med at han blev fyret.

Lars havde sideløbende uddannet mig som åndedrætsterapeut men kunne ikke kombinere terapien, kærligheden og IT-verdenen i 1999.

Det endte med at han blev selvstændig i 2000 og brugte de følgende år og alle sparepenge på at uddanne sig indenfor forskellige effektive terapeutiske retninger.

Alt hvad Lars har lavet siden sin fødsel er meningsfyldt og bliver brugt i hans foredrag, undervisning og terapi.

"Jeg bilder mig ind at vi alle kan noget helt unikt.".


Entré: 150 kr