Den Holistiske Højskole

Stensbækvej 29, Gram

Fredag den 21. til søndag den 23. maj 2021, kl. 16.Danseundervisning

Dans som ceremoni

En weekend til fejring af dansen - stilheden, bevægelsen og kroppe. Dans dit Indre Kunstværk - dans de gemte og glemte historier fra forskellige dimensioner og undersøg dybde og vidder i din krop.Du vil modtage undervisning med elementer fra forskellige danseformer og kropsteknikker. Vi arbejder og danser os i løbet af weekenden - individuelt og sammen - gennem forskellige danseteknikker for at fordybe os og for at mødes i cirklen, hvor dansen bliver til en afsluttende ceremoni.

Vi vil danse hen over gulvet, danse i cirkler og i naturen, som vi vil lade os influere af i dansen. Vi vil påvirke hinanden og helheden med vores dans - som ringe i vandet.

Kroppen og bevidstheden rummer en masse, som du kan danse.

Dans kommer ud af stilheden og ud af det rod, der kan være i kroppen og sindet! Dans er bevæget stilhed og organiseret kaos og det imellem. Når du danser, er du flerdimensionel. Du er på en gang penslen, farverne, lærredet, maleriet og maleren.

Oplev det kunstværk du er gennem dansen.

I dansen er der mulighed for at frisætte hengemt kraftfuld energi til dit liv. Du kan gennem dansen glædes, hele, selvudvikle eller afvikle!

Dans din bevægede stilhed som supplement eller i stedet for meditativ praksis.

Kroppen er templet, dansen er bønnen.

I Danseceremonien støtter og vidner vi hinandens dans og det, der vil udtrykkes - den intention vi kommer med. Vi danser det smukke og det grimme, det maskuline og det feminine, kaos og fred, vi danser det, der vil danses.

I Danmark har kulturen omkring dans udviklet sig meget gennem de sidste 30 år: fra folkedans, kongelig ballet og traditionelle danseskoler, til at mange genrer har fået næring og mange mennesker har fundet glæde i at danse.

Dans som Ceremoni, er et forsøg på at skabe et nyt koncept indenfor dans, der fejrer det autentiske og det fælles i relation til det naturlige.

Danseceremonien hylder den tradition, der er gammel som mennesket selv, hvor vi danser sammen for at kunne gå det næste skridt fremad i livet.

Tidligere deltager har sagt: "Rosa og Joakim skaber et varmt, nærværende & legende rum for en dybere bevægelse ikke bare af kroppen, men også af sindet og hjertet.".


Pris: 3250 kr