AOF Glostrup

Siestavej 7, 2. sal, Glostrup

Lørdag den 12. juni 2021, kl. 10-14.30.Ekskursion

Malmø - nyt og gammelt incl. frokost

Underviser: Lisa Elsbøll. Byvandring med frokost i Malmø. Malmø ligger en halv times kørsel med tog fra København. Vores guide på turen, kulturhistoriker Lisa Elsbøll, har boet i Malmø i 15 år, og vil gerne vise os nogle gode steder i byen.Vi mødes på Københavns Hovedbanegård og tager toget sammen til Centralen i Malmø. Herfra går vi en tur i det indre Malmø, som i dag både rummer en fin middelalderkerne, men også en spændende række af flotte nye bygninger. Langs kanalen ligger bl. a. den nye koncertsal, Malmø universitet og den nye saluhal. Fra nyt til gammelt - Malmøhus, de gamle gader ned til Stor Torget og bag dette St. Petri Kirken - et stemningsfuldt bymiljø. Vi spiser frokost på et spisested på Gustav Aldolfs Torg midt i Malmø.
OBS: Du skal selv købe din togbillet til Malmø og selv betale drikkevarer til din frokost i Malmø. Arrangementet omfatter byvandring i Malmø ved historiker Lisa Elsbøll samt frokost.
Du kan bruge det danske rejsekort til Malmø.
NB: Husk passet!
Mødested: Hovedbanegården - Under uret midt i hallen
Kl. 10.00: Mødetid.
Kl. 14.30: Slut i Malmø
Malmø ligger en halv times kørsel med tog fra Københavns Hovedbanegård, hvor vi mødes. Vores guide har boet i Malmø i 15 år og viser os nogle af de mange gode steder i byen.Vi går en tur i det indre Malmø, der i dag både rummer en fin middelalderkerne, men også en spændende række af flotte nye bygninger. Langs kanalen ligger bl.a. den nye koncertsal, Malmø universitet og den nye saluhal. Vi hører om Malmøhus, går på de gamle gader ned til Stor Torget og ser på kvarteret bag St. Petri Kirken - et stemningsfuldt bymiljø. Prisen er incl. mad, excl. drikkevarer.
Hold: 2421110035.


Pris: 250 kr