Metronomen

Godthåbsvej 33, Frederiksberg

Tirsdag den 23. februar 2021, kl. 19.

Musik

Tonen fra Himlen og intuitiv lydhealing

Aftenen er for alle som ønsker at integrere pausen, meditationen og fordybelsen i hverdagen - og for alle healingstrængende og sangglade. Tonerne fremføres i en hengiven tilstand, rummet udvider sig og hjertets frekvens mærkes. Noget transformeres, så du.Om Tonen fra Himlen:
Tonen fra Himlen er en tilstand, hvor man oplever sin sande stemme komme til udtryk. Det er en tilstand af hengiven sang på en enkelt tone udtrykt på vokalen "aaar", hvor sangeren fyldes af velvære og åbner sig for fuld accept af sig selv. Enhver stemme er smuk, når vi investerer os selv og den slipper kroppen og alle forventninger, vi har til os selv.

Intuitiv healingssang:
Den intuitive healingssang opstår i nu'et. Alle stemmer er symfonisk blandet sammen. Tonerne skaber en kraftfuld harmoniserende vibration. I dette frirum, hvor sangerne slipper idéen om præstation, kan du blive healet af lyden og fordybelsen. Alle overgiver sig til at lytte til klang i egen og andres sang, og ud af det opstår en kraftfuld sang fra hjertet, der forplanter sig lægende og healende til de tilstedeværende.

Aftenens forløb:
I første del bliver publikum guidet i, hvordan man udtrykker Tonen fra Himlen, og alle synger "ahhh" sammen. I anden del vil sangerne stå for lydhealing. Du er velkommen til at medbringe et liggeunderlag og et tæppe, hvis du ønsker at ligge ned under anden halvdel. Her kan du give dig fuldt ud til at lytte til klang, resonere med sangen og tillade healing på celleplan.

Aftenen er et "frirum" præget af langsomhed, magtfrihed, venlighed og nærvær - og af sang uden præstation og jegfokusering. Her vender sangerne derimod energien indad og lytter til klang hinsides vurdering - lytter for at skabe kontakt og åbne til selvets højere almenmenneskelig bevidsthed. Alle opfordres til at vende blikket meditativt indad, lytte og være nærværende.

Om gruppen:
Sangerne kommer med hver sin baggrund og har fundet sammen igennem træning hos Githa Ben-David i Tonen fra Himlen. Gruppens størrelse består i sin grundkerne af 7 sangere og op til 15 eller mere, hvilket giver dig mulighed for at bade i lyd og vibration. Alle er drevet af et stort JA til lydens og vibrationens kraft, og de motiveres dagligt af erfaringer med den kraft lyd har til at transformere det stivnede til en følelse af frihed og kreativitet og en mindsket belastning på krop og psyke.

Aftenen er for alle som ønsker at integrere pausen, meditationen og fordybelsen i hverdagen - og for alle healingstrængende og sangglade. Tonerne fremføres i en hengiven tilstand, rummet udvider sig og hjertets frekvens mærkes.

Målet er at skabe et rum til fordybelse og healing for alle, der måtte have lyst til en pause fra vores hektiske og støjende hverdag. Her er der mulighed for at undersøge gennem sansningen, hvad der dukker op, når man for en stund giver plads til store temaer som kærlighed, taknemmelighed og tilgivelse.

Entré: 50 kr (kontant eller MobilePay). Ingen tilmelding.

"Indgangen til menneskers dybe indsigter sker i såkaldte gyldne øjeblikke skabt gennem dyb koncentration eller væren - alene eller sammen med andre." (Pausens Kraft, Birgit Signora Toft).


Entré: 50 kr