Dantes Restaurant Pizzeria

Solrød Center 8, Solrød Strand

Søndag den 10. oktober 2021, kl. 11-13.30.

Arrangør: AOF Solrød

Foredrag

Brunch og foredrag - Jens Werner

Underviser: Jens Werner. Brunch med foredrag.Danmarks mest vindende danser, Jens Werner, tager i dette foredrag sine tilhørere med på en rejse af fortællinger, anekdoter og komplet ærlige og gribende beretninger om sit liv, dansen og den benhårde vej til at opnå det største inden for sit felt - at blive verdens bedste danser.

Jens Werner var kun 5 år, da han først begyndte at danse, og siden har han trænet sig imponerende op gennem rækkerne. Efter et ophold i blandt andet England og Italien er det endt med Danmarks-, Nordens, Europa- og Verdensmesterskabet. Dermed er Jens Werner også den mest vindende danser i Danmark.
?
Jens Werners mange kvaliteter både i forhold til at danse men også at forklare dansens grundprincipper har skaffet ham en plads ved dommerbordet på Danmarks mest sete underholdningsprogram Vild Med Dans.
Jens Werner garanterer højt humør, gode grin og plads til efterfølgende eftertænksomhed. Kom i godt selskab med Jens Werner!
Prisen er inkl. Dantes Restaurants brunch med kaffe, te og juice
Brunch med foredrag.
Danmarks mest vindende danser, Jens Werner, tager i dette foredrag sine tilhørere med på en rejse af fortællinger, anekdoter og komplet ærlige og gribende beretninger om sit liv, dansen og den benhårde vej til at opnå det største inden for sit felt - at blive verdens bedste danser.
Jens's mange kvaliteter både i forhold til at danse men også at forklare dansens grundprincipper har skaffet ham en plads ved dommerbordet på Danmarks mest sete underholdningsprogram Vild Med Dans.
Jens Werner garanterer højt humør, gode grin og plads til efterfølgende eftertænksomhed. Kom i godt selskab med Jens Werner!
Prisen er inkl. Dantes Restaurants brunch med kaffe, te og juice

Hold: 7821211052.


Entré: 225 kr