Kulbroen

Kalkværksvej 5G, Aarhus C

Fredag den 22. januar 2021, kl. 18.

Workshop

ØLVÆRK - Flydende kunst workshopØLVÆRK - i hytten under kulbroen. Fredag d. 22 januar.
Kom til en hyggelig og lærerig aften i hytten under Kulbroen, hvor øllet flyder ligeså godt i ganen som på papiret!
På denne workshop vil jeg lære Jer at kreere flydende ølværker med mørk Stout som bindemiddel i akryl maling!
Du behøver ikke betragte dig selv som kreativ, du skal blot være nysgerrig og kunne lide at drikke øl! Jeg har formlen, der gør i kan skabe et smukt ølværk!
Denne aften får i tildelt en bakke ved hvert bord med en pilsner, en mørk stout, tykt papir i A4 og A3 størrelse, et røreglas, floterol og akrylmaling. Vi bruger varme jordfarver, bronze, lys og mørk guld, som alle afspejler øllets farver.
Der er også mulighed for at bruge alle andre farver.
Mørkt øl og juleøl er siden middelalderen blevet brugt som bindemiddel til pigmenter. Jeg har det sidste år, testet øl som bindemiddel til flydende kunst i mit kunst~laboratorie på Sydhavnen og har udviklet et ølværk koncept som jeg glæder mig til at introducere for jer!
Tid: Fredag d. 22. januar 18:00-20:30
Sted: I hytten under Kulbroen
Coronatiltag: Hytten er denne aften opdelt med mindre borde ala' cafe stil. Hvis i er nogen stykker der gerne vil bestille et bord sammen er det muligt. Kontakt mig på forhånd på farvinde@gmail.com.
Jeg bærer visir når jeg kommer rundt til jer.
Der er 10 pladser!
Der tilhører 4 gratis parkeringspladser foran hytten. Tildeles efter først til mølle princippet. Send en mail efter du har købt din billet til farvinde@gmail.com, hvis du ønsker en p-plads.

Læs mere om begivenheden her: https://www.facebook.com/events/431075394964889.


Entré: 598 kr