Kayak Bar

Børskaj 12, København K

Fredag den 26. februar 2021, kl. 20.30.

Jazz

RKDIA - Vinterjazz 2021

RKDIA er en spritny power-house duo, der bevæger sig inden for eletronica, ambient, dreampop og improvisation, og som peger musikelskere i alle afskygninger i en ny retning.RKDIA er en spritny power-house duo, der bevæger sig inden for eletronica, ambient, dreampop og improvisation, og som peger musikelskere i alle afskygninger i en ny retning.

Keyboard-og tromme-duoen bestående af Morten Schantz og Anton Eger har verdensturneret siden midt-00'erne, og har i processen fundet sin helt egen niche inden for jazz og klubmusik på tværs af genrer. Gennem sin unikke fusion af kompleksitet og simplicitet har RKDIA en sjælden evne til på samme tid at bevæge og udfordre følelsesregistret i dets introduktion til RKDIA's skjulte univers.

Morten Schantz og Anton Eger har begge modtaget kritikerroser over hele verden med JazzKamikaze, Phronesis, Marius Neset samt deres egne soloprojekter.

Lytter du til artister som M83, Nils Frahm, Radiohead, Deadmau5, Tycho, Brad Mehldau, Pink Floyd, Kraftwerk eller Genesis, så er RKDIA lige noget for dig.

Lineup:
Morten Schantz - keyboards and vocals
Anton Eger - drums

KONCERTEN FOREGÅR I GARAGEN.

DØRE // Kl. 20.00
KONCERT // Kl. 20.30

Koncerten er en del af Vinterjazz 2021. Vinterjazz er en landsdækkende musikfestival, der finder sted i sin 21. udgave den 5.-28. februar 2021. Festivalens line-up offentliggøres løbende på www.jazz.dk/vinterjazz-2021/program.

Koncerten er støttet af Statens Kunstfond og Københavns Kommune.


Entré: 100 kr