Det Kgl. Danske Haveselskabs Have

Frederiksberg Runddel 1, Frederiksberg

Fredag den 16. juli 2021, kl. 19.Jazz

Sommer i Haveselskabet: Ibrahim Electric

Kom oplev IBRAHIM ELECTRIC til Sommer i Haveselskabet '21. Mielcke & Hurtigkarl gentager succesen præsenterer, som én ud af 33 sommerkoncerter, Ibrahim Electric.Glæd dig til en ægte intimkoncert-oplevelse i de skønneste omgivelser, midt på Frederiksberg, helt afskærmet fra byens larm. Vi opfordrer Jer til at komme i god tid nyde Haveselskabets Have, stemningen inden koncerten det lækre udvalg i baren.

Fredag d. 16.07 indtager Ibrahim Electric scenen, hvor vi byder dig velkommen til en skøn sommerdag i musikkens madens tegn.

Ibrahim Electric er en af de mest populære instrumental-grupper i Europa, har i løbet af snart to årtier udviklet sig til et sprudlende monster af en orgeltrio, med sin helt egen fortolkning af hvad instrumentalmusik kan være. Bandet mestrer den svære kunst at holde publikum tryllebundet, både i korte soli-spurter længere ekstatiske langdistanceløb, hvilket har henrykket tilskuere såvel som anmeldere verden over.

Deres seneste studiealbum, Time Machine, fra 2020 er en hyldest til diversiteten i bandets udtryk, med røgfulde blandinger af Polsk-Etno-Disco i nummeret "Disco Mystique" til det mere "Robocop møder Country møder Rottefængeren fra Hameln" agtige nummer "Cowboy Man"

Trioen består af intet mindre end tre kapaciteter indenfor dansk musik, nærmere betegnet guitarist Niclas Knudsen, trommeslager Stefan Pasborg Hammond-organist mr. Jeppe Tuxen. Sammen har de skabt et forunderligt musikalsk univers, der består af sprøde toner fra soul, jazz, afrobeat, punk 60?ernes acid-power. Elementerne mødes i en stor fest af legesyge virtuositet.

"BETTER THAN VIAGRA" - Information, DK
"BIG, INTERSTELLAR FUN" - Downbeat Magazine, USA
"FASTER INTO YOUR BLOOD THAN A GANGES PARASITE" - NYC Jazz Record, USA
"CAN YOU SAY 'INVENTIVE' ? I KNOW THESE GUYS CAN" - Jazz Times, Canada

Ibrahim Electric kommer til at præsentere numre fra nyeste udgivelse Time Machine, samt et bredt udpluk af de allerbedste numre fra deres bagkatalog
Alle opfordres til at smøre mundtøjet øve sig hjemmefra på disse tyske gloser: "Der... Alte... Das... Boot"

_____________________________

Vigtig information ang. Covid 19:
Da myndighedernes retningslinjer restriktioner udvikler sig løbende, opfordrer vi jer til at følge med på vores facebookside for at få de nyeste informationer omkring netop din koncert: https://

Vi følger myndighedernes retningslinjer tager de nødvendige forbehold for at sikre, at afviklingen af koncerten sker på ansvarlig vis for at minimere risikoen for smittespredning af Covid 19. Derfor opfordrer vi så vores gæster til at følge myndighedernes retningslinjer for afstand håndhygiejne, så vi alle kan nyde en dejlig dag med musik i det fri

Koncerten er en siddekoncert. Vi skal gøre opmærksom på, at billetter der bliver købt samlet (på én gang) betragtes som én gruppe, får tildelt siddepladser samlet uden afstand hinanden imellem. Man skal kun købe det antal billetter pladser, man ønsker at sidde samlet med. Ønskes afstand, skal I købe billetter hver for sig.


Entré