Onsdag den 19. januar 2022, kl. 20.Ballet

Den Russiske Nationalballet - 'Svanesøen'

30 dansere fra.

Den Russiske Nationalballet kan opleves i Danmark 2022 danner rammen om den historiske russiske ballet, »Svanesøen« - en ballet, der efter 143 år fortsat er lige så populær, hvor Peter Tjajkovskij skrev »Svanesøen« i 1877, komponistens toner tanker bag opførelsen af balletten er bevaret.
Bag kompagniet sta?r tidligere Bolshoi-danser Sergei Radchenko sammen med Elena Radchenko, som er solist fra både Bolshoi Kirov Balletten, hvor denne opsætning af Svanesøen oprindeligt stammer fra. Rollen som Odette danses af Liudmilla Titova, der er uddannet solodanser fra Bolsjoj Balletten.
Stykket fik flotte anmeldelser, senest »Svanesøen« turnerede i landet i år med et begejstret publikum der gav stående applaus, så publikum kan se frem til at opleve en medrivende ballet i en flot ny opsætning med dygtige dansere.
Den russiske stjernesolist, Liudmila Titova, der har været solodanser på de store ballet forestillinger i hele Europa, kan opleves opleves som Odette/Odile - den sorte hvide svane. Hun er uddannet fra Bolshoi Ballet Academy, har siden 2010 været balletmester solodanserinde hos Den Russiske Nationalballet.

Entré

Køb/bestil billet