Det Kgl. Danske Haveselskabs Have

Frederiksberg Runddel 1, Frederiksberg

Tirsdag den 20. juli 2021, kl. 19.Jazz

Sommer i Haveselskabet: Claus Hempler Solo

Kom oplev CLAUS HEMPLER til Sommer i Haveselskabet '21. Mielcke & Hurtigkarl gentager succesen præsenterer, som én ud af 33 sommerkoncerter, Claus Hempler, som ved sidste års Sommer i Haveselskabet spillede en helt udsolgt koncert.Glæd dig til en ægte intimkoncert-oplevelse i de skønneste omgivelser, midt på Frederiksberg, helt afskærmet fra byens larm. Vi opfordrer Jer til at komme i god tid nyde Haveselskabets Have, stemningen inden koncerten det lækre udvalg i baren.

Tirsdag d. 20.07 indtager Claus Hempler scenen, hvor vi byder dig velkommen til en skøn sommerdag i musikkens madens tegn.

Claus Hempler slog allerede som helt ung sit navn fast som sanger i det succesombruste band Fielfraz. Siden har Hempler udgivet en håndfuld klart definerede soloplader, der har givet ham ry som en af vores store, stildannende sangere en musikernes musiker. Alligevel er det som om, at denne voksne, etablerede sanger sprang ud som helt nyt navn, da han i 2019 udgav albummet "Kufferten Fuld Af Mursten. Et album, hvor Claus Hempler for første gange har skrevet sange på sit modersmål dansk.

Oplev en ganske særlig solokoncert med en af dansk musik helt store stemmer. Koncerten vil byde på sange fra albummet "Kufferten Fuld af Mursten" en række sange fra Hemplers flotte bagkatalog.

_____________________________

Vigtig information ang. Covid 19:
Da myndighedernes retningslinjer restriktioner udvikler sig løbende, opfordrer vi jer til at følge med på vores facebookside for at få de nyeste informationer omkring netop din koncert: https://

Vi følger myndighedernes retningslinjer tager de nødvendige forbehold for at sikre, at afviklingen af koncerten sker på ansvarlig vis for at minimere risikoen for smittespredning af Covid 19. Derfor opfordrer vi så vores gæster til at følge myndighedernes retningslinjer for afstand håndhygiejne, så vi alle kan nyde en dejlig dag med musik i det fri

Koncerten er en siddekoncert. Vi skal gøre opmærksom på, at billetter der bliver købt samlet (på én gang) betragtes som én gruppe, får tildelt siddepladser samlet uden afstand hinanden imellem. Man skal kun købe det antal billetter pladser, man ønsker at sidde samlet med. Ønskes afstand, skal I købe billetter hver for sig.


Entré