Det Kgl. Danske Haveselskabs Have

Frederiksberg Runddel 1, Frederiksberg

Mandag den 19. juli 2021, kl. 13.Jazz

Sommer i Haveselskabet: Hymns from Nineveh

Kom oplev prisbelønnede HYMNS FROM NINEVEH til Sommer i Haveselskabet '21. Mielcke & Hurtigkarl gentager succesen præsenterer, som én ud af 33 sommerkoncerter, Hymns from Nineveh.Glæd dig til en ægte intimkoncert-oplevelse i de skønneste omgivelser, midt på Frederiksberg, helt afskærmet fra byens larm. Vi opfordrer Jer til at komme i god tid nyde Haveselskabets Have, stemningen inden koncerten det lækre udvalg i baren.

Mandag d. 19.07 indtager Hymns from Nineveh scenen, hvor vi byder dig velkommen til en skøn sommerdag i musikkens madens tegn.

Den prisbelønnede sanger popsalmedigter bag Hymns from Nineveh, Jonas H. Petersen, spiller en ekslusiv intim solokoncert i Haveselskabet. ??Petersen har gennem 10 år markeret sig som et unikum på den danske musikscene, senest med sine anmelderroste, danske popsalmer fra albummet Sindets Asyl - Hymns from Ninevehs femte album, som udkom i februar i år

Der er musikalsk lys nok på albummets ni sange til at blænde selv den sorteste nat mørkeste vinter. Gaffa, 5 ud af 6 stjerner

Gennem årene har Petersen vundet et stadigt større dedikeret publikum. Både med sine fængende radiohits som Stråle - Tåre - Dråbe A Kid on the Beach, men så med sine smukke, moderne salmer, optaget i Kirkesangbogen Efterskolesangbogen.
Om de kommende koncerter siger Jonas: "Det, jeg glæder mig allermest til, er det, jeg har savnet allermest under Corona, nemlig mødet med mit publikum. Nu ser det ud til, at vi må mødes igen - givetvis stadig med lidt afstand til hinanden, men ikke på afstand af nærværet fællesskabet gennem musikken. Det fylder mig med håb, det bliver temaet for de sange, jeg spiller - håb fællesskab."

Live er Jonas H. Petersen kendt for at levere smukke nærværende koncerter, hvor "det er svært ikke at blive rørt" (GAFFA). Så forvent et sjælfuldt møde med en af landets stærkeste sangskrivere.

_____________________________

Vigtig information ang. Covid 19:
Da myndighedernes retningslinjer restriktioner udvikler sig løbende, opfordrer vi jer til at følge med på vores facebookside for at få de nyeste informationer omkring netop din koncert: https://

Vi følger myndighedernes retningslinjer tager de nødvendige forbehold for at sikre, at afviklingen af koncerten sker på ansvarlig vis for at minimere risikoen for smittespredning af Covid 19. Derfor opfordrer vi så vores gæster til at følge myndighedernes retningslinjer for afstand håndhygiejne, så vi alle kan nyde en dejlig dag med musik i det fri

Koncerten er en siddekoncert. Vi skal gøre opmærksom på, at billetter der bliver købt samlet (på én gang) betragtes som én gruppe, får tildelt siddepladser samlet uden afstand hinanden imellem. Man skal kun købe det antal billetter pladser, man ønsker at sidde samlet med. Ønskes afstand, skal I købe billetter hver for sig.


Entré