Den Fynske Landsby

Sejerskovvej 20, Odense S

Torsdag den 14. januar 2021, kl. 10-15.

Arrangør: Odense Bys Museer

Andet

75 år med Den Fynske Landsby - vis os dine minder

Den Fynske Landsby fylder 75 år og i den anledning samles ind til udstillingen 'Mig og min landsby'. Vil du bidrage med dine minder om Den Fynske Landsby? Så kig her.Den Fynske Landsby fylder 75 i år - og det skal naturligvis markeres. Derfor har vi brug for hjælp fra jer - Fyns bedste museumsgæster!

For Den Fynske Landsby er jo også jeres landsby. Derfor vil vi lave udstillingen 'Mig og min landsby', der viser, hvordan vores gæster har oplevet Den Fynske Landsby gennem de sidste 75 år.

Til det har vi brug for jeres minder om Den Fynske Landsby, det vil sige:
billeder fra jeres besøg i Landsbyen
de særlige Den Fynske Landsby-souvenirs I har købt i museumsbutikken (bare til låns) og
jeres fortællinger om, hvad Landsbyen betyder for jer, og hvorfor I bliver ved at komme igen, (på film).

Hvis du har papirbilleder eller fysiske genstande, vi må bruge, så kontakt overinspektør Lise Gerda Knudsen på enten mail lgk@odense.dk eller telefon 65514650. Så finder vi en coronasikker måde at få overdraget tingene til museet til låns.

Bemærk, at hvis du afleverer et billede eller en film til os, så accepterer du samtidig, at vi må bruge materialet til udstilling i Den Fynske Landsby samt til markedsføring.

Vi glæder os til at høre fra jer - og til at kunne præsentere udstillingen Mig og min Landsby, når vi åbner for sæsonen den 1. april 2021.