Train

Toldbodgade 6, Aarhus C

Fredag den 10. december 2021, kl. 20.Musik

Michael falch & dét band

Koncerten med MICHAEL FALCH & DÉT BAND er udskudt til FREDAG D. 10. DECEMBER 2021. Alle tidligere købte billetter gælder også til den nye dato.Det er muligt at refundere billetten inden d. 1. FEBRUAR kl. 12.00, hvis man kontakter Ticketmasters kundeservice.

MICHAEL FALCH & DÉT BAND UDSÆTTER FORÅRSTUR
'Forår i brystet'-turnéen med MICHAEL FALCH & DÉT BAND bliver aflyst og udsat efter de nye udmeldinger fra myndighederne. Det er lykkedes at få alle koncerterne flyttet til den planlagte 2. del af turnéen i november-december. Købte billetter gælder til de nye datoer, der kan ses herunder.

Michael Falch udtaler: "Efter sidste uges udskydelse af MALURT-eventyret til 2022 troede egentlig ikke, at jeg kunne få flere rynker i panden, men der var lige plads til et par stykker mere, kan jeg nu konstatere. Corona efterlader ingen uberørte

Jeg ved, at mange vil ærgre sig med os over dette. Vi ømmer os lige nu, men planen er så, at jeg spiller nogle udvalgte udendørs venues til sommer dels med DÉT BAND og dels med 'Den tidligere så tophemmelige trio'."

Og så venter den nu stærkt forlængede 'Forår i brystet'-tur part 2 altså til november

MICHAEL FALCH & DÉT BAND - FORÅR I BRYSTET - TOUR 2021

Michael Falch har det seneste årti gennemgået en enestående opblomstring, kunstnerisk såvel som kommercielt

Falch har ikke tilladt rusten at få ro, efter at coronaen udsatte hans store reunion-turné med MALURT. Et nyt soloalbum udkommer til oktober - hans smukkeste nogensinde - forlyder det, og med DÉT BAND omkring sig tager han forskud på foråret og drager på en landsdækkende tur fra sidst i januar til først i marts.


Entré: 275 kr