Dyrskuepladsen i Horsens

Hattingvej 6, Horsens

Lørdag den 18. og søndag den 19. juni 2022, kl. 09-18.Børn

Horsens Dyrskue & Madmarked

Vi glæder os til, at det store dyrskue og madmarked igen slår stalddørene op for sjov og hygge for hele familien på Dyrskuepladsen i Horsens, når land og by samles til en kæmpe fest.

Gammelt arrangement i nye klæder

Dyrskuet i Horsens er en gammel tradition, der kan spores så langt tilbage som år 1861 og måske længere. Det gør Horsens Dyrskue til et af de ældste i landet og som stadig afholdes i historiske rammer. I 2022 fejres nr. 150 i rækken af skuer i Horsens, og det vil man som gæst kunne mærke overalt på pladsen. Man kan bl.a. gå på opdagelse i livet på landet i gamle dage og opleve maskiner fra da farfar var dreng. Der vil også være billeder, der ser tilbage på tidligere tiders dyrskuer og naturligvis vil maden der serveres også give en oplevelse af gamle dage

Fyldt med oplevelser for store og små

Man vil i 2021 igen kunne besøge vores madmarkedsplads med mange store og små fødevareproducenter, gårdbutikker samt interessante aktiviteter, hvor der også er mulighed for at købe lækre produkter med hjem. De yngre i familien kan gå på opdagelse i børneområdet, der er fyldt med sjove og lærerige aktiviteter. Her vil man bl.a. kunne udfordre mor og far på forhindringsbanen eller halmlabyrinten, tage et traktorkørekort eller besøge alle de søde dyr i bondegården.

Traditionen tro kan man også fortsat komme helt tæt på de mange store, flotte dyr og opleve konkurrencer om at blive "Skuets Bedste" i ringene samt opleve hundredvis af hestekræfter, når de store maskiner vises frem.

Vi ses til en sjov dag for hele familien!

Følg Horsens Dyrskue & Madmarked på Facebook for at få de seneste nyheder: www.facebook.com/horsensdyrskue. Kontakt: akj@lmo.dk / +45 70 15 40 00.

Entré: 75 kr

Læs mere på hjemmesiden