Den Grønne v/Nyborg Slot

Glasticstien 36, Nyborg

Fredag den 9. juli 2021, kl. 19.30.Rock/Pop

Walter Trout Band (US) & Johnny Madsen Band

Der er tale om et ægte musikalsk blues topmøde, når en af verdens bedste guitarister og en af de absolut dygtigste i Danmark tørner sammen på Den Grønne bag Nyborg Slot. Walter Trout Band.Covid-19 har fået verdensnavnet Walter Trout til at flytte til Danmark med sin danske kone. Nu er amerikaneren på dansk grund. Det giver mulighed for at kunne præsentere Walter Trout for det danske festivalpublikum - på trods af den globale pandemi.

Walter Trout, som regnes for én af verdens allerbedste guitarister, er tilbage i absolut topform ovenpå en levertransplantation for seks år siden.

Han er aktuel med det helt nye album "Ordinary Madness", som har fået fantastiske anmeldelser.

Thomas Treo fra Ekstra Bladet skrev blandt andet:

"Walter Trout synger så inderligt, at det må gøre ondt i indvoldene. Hvis Trout ikke havde været en frådende intens og ekvilibristisk topguitarist, kunne han snildt havde fået en karriere som soul sanger."

Inden Walter Trout begyndte sin imponerende solokarriere, turnerede han med kunstnere som John Lee Hooker, Joe Tex, Canned Heat og John Mayall's Bluesbreakers.

Flere kollegaer tilhørende den absolutte verdenselite har udtalt sig om Walters enorme betydning:

"En af de mest talentfulde rock og blues musikere på verdensscenen"

John Mayall

"En fremragende sanger, fremragende musiker, fremragende energi, ond vibrato, fremragende tone, hvad mere kan ønske sig fra en blues musiker?"

Steve Lukather

"Havde det ikke ikke været for Walter Trout og Gary Moore ville du aldrig have hørt om Joe Bonamassa eller Kenny Wayne Shepherd"

Joe Bonnamassa

________________________

Johnny Madsen Band

Johnny Madsen er født den 31. marts 1951 i Thyborøn. Han startede sin musikalske karriere i lokale bands i Thyborøn/Lemvig-området. Midt i 70'erne var han medlem af spillemandsgruppen Rumlekvadrillen, som udsendte tre albums, der i dag betragtes som samlerobjekter. Siden var han med i bluegrass-ensemblet La Porta Band, der udgav en plade i 1981. Madsens sange på denne plade resulterede i, at han blev opfordret til at gå solo, og han debuterede under eget navn i 1982. Siden da er det udelukkende gået fremad for Madsen, og i dag er han blandt de store etablerede navne - ikke mindst på live-scenen. Johnny Madsen har også udgivet sammen med Peter Belli, Nanna og Billy Cross under navnet Hobo Ekspressen, hvor de i 1989 fik et stort hit med "En at bli' som." Madsen er endvidere også en respekteret kunstmaler.

Vær klar på en aften med masser af luft guitar og gode fadbamser.

Ingen aldersbegrænsning.


Entré: 370 kr