Teaterbygningen - Køges Kulturhus

Bag Haverne 1, Køge

Lørdag den 26. marts 2022, kl. 20.Rock/Pop

Theessink og Møller

Arrangementet er flyttet fra 27. marts 2021 til 26. marts 2022. Evt. refundering senest 22. februar 2021.Efter at have fået afyst 16 jobs ud af 17 på 2020 turnéen, glæder Hans Theessink Knud Møller sig i den grad til at komme på Danmarks turné 2021.

Så er man til gedigen, velspillet blues, så er man til "Theessink & Møller." Hver for sig er de kapaciteter i genren. Sammen er de en feinschmecker-oplevelse, der giver både gåsehud smil på læben.

Den kompetente blues duo er garant for, at publikum får en intens medrivende koncert. Repertoiret består af sange fra Hans Theessinks fyldige bagkatalog krydret med numre fra den traditionelle blues root genre, som duoen mestrer så fot. Fremført med Theessinks dybe, varme baryton går det lige i eftertænksomme blueshjerter.

Både Hans Theessink Knud Møller har i deres respektive hjemlande, Østrig Danmark, høstet diverse priser anerkendelser. Knud Møller har, blandt andet, opnået prisen som "Årets danske instrumentalist". Hans Theessink har fere gange vundet den østrigske "Amadeus Music Award" for bedste udgivelse i kategorien Jazz World Blues.

At spille den være i den - sammen med publikum. Det er DET, de brænder for, DET, der brænder igennem, når de er sammen på en scene.


Entré

Læs mere på hjemmesiden