Vejle Bibliotek

Willy Sørensens Plads 1, Vejle

Lørdag den 12. juni 2021, kl. 10.30.Børn

Fra Mig til Dig

Omar bor i et land langt herfra. Han elsker sang og musik, og han er byens bedste drageflyver, men pludselig en dag skal han rejse med sin familie til et nyt og fremmed land.Kom og oplev Teater Lille Hests rørende og humoristiske familieforestilling om a. Fra Mig til Dig er en familieforestilling om at være lille og flyve med drager. Om at leve i et land, hvor dagen er fyldt med musik, sang og historiefortælling. Og om at skulle forlade dette smukke land og rejse til et fremmed sted, hvor alting er anderledes. Om at savne sine venner og sin bedstemor. Og om hvor svært det kan være at få nye venner, indtil der en dag er fest og drageflyvning...

Teater Lille Hest besøger biblioteket med en poetisk, rørende og humoristisk teaterforestilling for børn og deres voksne inspireret af Mellemøstens kultur. Om forestillingen skrev Teateravisens anmelder bl.a.:

"Fra mig til dig er en særdeles udramatisk forestilling om en flygtningedreng - men her er det ikke flugten, men drengen, det handler om... en historie, der giver os en dybere forståelse for 'den nye dreng i klassen', som ikke altid bare kommer fra en anden by, men også nogle gange fra et andet kontinent."

For børn fra 2-7 år.

Børn 25 kr. / voksne gratis.
Både børn og voksne skal have billet.


OBS! Forestillingen er flyttet fra den 27. februar på grund af coronanedlukningen.


Entré: Børnebillet 25 kr