Train

Toldbodgade 6, Aarhus C

Lørdag den 22. januar 2022, kl. 20.Musik

The awesome welles

Koncerten med THE AWESOME WELLES er udskudt til LØRDAG D. 22. JANUAR 2022. Alle tidligere købte billetter gælder også til den nye dato.Det er muligt at refundere billetten inden d. 17. FEBRUAR kl. 12.00, hvis man kontakter Ticketmasters kundeservice.

_________________________________
Op af asken med nye koncertdatoer og varsling af nyt materiale fra THE AWESOME WELLES

Efter den pludselige forsvinden og blot en enkelt, udsolgt koncert siden 2016 vender The Awesome Welles tilbage med tre koncerter og nyt udspil til foråret.

"... The Awesome Welles tilbage som en dyster fugl Fønix. ...det er mørkt og melankolsk, renset for klynk, og et virkelig stærkt comeback." (GAFFA, 5/6)

Fem år skulle der gå, før "mørkemændene" gjorde deres genkomst med den anmelderroste opfølger og atter pustede liv i rockmusikkens raison d'etre. Oven på det hæderkronede debuterende udspil og lovprisende profetier vendte trioen tilbage med ni sange forfriskende fri af tidens tendenser og dogmatikker. På River's Edge er kærligheden for træinstrumenter og en analog, håndspillet tilgang intakt i det organiske og monstrøse lydspor, som danner agter for dansk-canadiske teolog og præst Adam Allens skæbnesvangre historier.

Og nu tyder det på, at der er hold i tilbagevenden for det alternative rockband, der i første omgang rammer byerne København, Aarhus og Odense med deres autentiske og eksplosive liveshows.

Præsenteret i samarbejde med Radar - Koncerten er på Radar, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C.


Entré: 140 kr