Farum Kulturhus

Stavnsholtvej 3, Farum

Tirsdag den 28. september 2021, kl. 19.Klassisk

Beethoven 250 år

Violinisten Kim Sjøgren og pianisten Anders Ahnfelt-Rønne har haft et berømmet kunstnerisk samarbejde i mere end 30 år.Traditionen tro er der fællesspisningen hver tirsdag i Cafeen Frk. Fryd, gerne efterfulgt af underholdning. Denne tirsdag vil vi byde på en sand musikalsk perle:
Violinisten Kim Sjøgren og pianisten Anders Ahnfelt-Rønne har haft et berømmet kunstnerisk samarbejde i mere end 30 år og deres ægte fortolkninger af de store klassikere får øjenbrynene til at hæve sig og den gode følelse til næsten at kamme over.

Beethoven 250 år - i år fejrer man i Tyskland, ja i hele Europa Beethovens "runde fødselsdag" med store koncerter i Berlin og andre storbyer, men også med den skønneste musik i lommeformat ude omkring på mindre steder.

Det er et ubesværet samspil, der vidner om en fælles, ægte hengivelse. Der er sympati, og man har en stærk fornemmelse af, at to musikere der deler opfattelsen af, hvad de vil udtrykke, hvad der skal betones, hvad der blot skal antydes. De teknisk krævende passager og det virtuose spil markeres ikke med kunstfærdige attituder eller excentrisk tolkning. Det lette og det dramatiske pulserer helt selvfølgeligt." - Ole Jorn

På programmet bl.a.: Beethovens sonate nr.6 samt den berømte Kreutzersonate, to store værker for violin og klaver - indrammet af andre klassiske godbidder og af et godt lune hos de medvirkende.


Entré: 150 kr

Læs mere på hjemmesiden