Nationalpark Skjoldungernes Land

Ledreborg Alle 2A, Lejre

Tirsdag den 26. april 2022, kl. 19.15-21.

Arrangør: Folkeuniversitet Skjoldungernes LandForedrag

Forårets komme i Nationalpark Skjoldungernes land: Forårets komme i skjoldungernes Land for

Lystfiskerne. Gordon P. Henriksen fortæller om sine yndlingspladser i Nationalparken, om fiskeriet året rundt, men også om naturkontakt, reduktion af stress og bæredygtige måltider.Han viser sin nye bog "Et liv i fisk" og inviterer til "Fang din første fisk". Forårets komme i skjoldungernes Land for lystfiskerne
Denne aften fortæller den landskendte lystfisker, Gordon P. Henriksen, om alt det som lokalområdet har at byde på og deler ud af nogle af sine yndlings pladser og teknikker. Vi kommer ind på alle de vigtigste arter og fiskeri året rundt i Nationalparken og der vil være masser af tips til nybegynderne. Du bliver rustet til selv at planlægge fiskeoplevelser i lokalområdet, men vi går også skridtet dybere og snakker også om hvilken betydning lystfiskeri kan have i forbindelse med reduktion af stress, fællesskaber, bæredygtige måltider og en styrket kontakt med den naturlige verden. Gordon er aktuel med sin nye bog "Et liv i fisk", som netop tager alle disse emner op, og der vil også være mulighed for at købe et signeret eksemplar denne aften.

Alle deltagerne inviteres også til at deltage i en af fisketurene "Fang din første fisk", der foregår en række steder i Nationalpark Skjoldungernes Land på lørdage og søndage i maj måned 2022. Turene er gratis og arrangeres af Fishing Zealand - se mere på fishingzealand.dk

Gordon P. Henriksen, radio-, tv-vært, forfatter og professionel lystfisker, Fishing Zealand. Tidl. Formand for Nationalparkrådet.

Pris for foredraget incl. gebyr samt adgang til den efterfølgende tur, 100 kr. Tilmelding nedenfor.

Du kan i stedet tilmelde dig alle 6 foredrag om Forårets komme i Nationalpark Skjoldungernes Land til en samlet pris af 450 kr. Læs nærmere ved at klikke HER.

For nærmere information om foredraget skal du henvende dig til Jesper Brandt, brandt@ruc.dk, 2275 6699.


Entré: 100 kr