Mejeriet i Tarm

Kirkegade 1, Tarm

Fredag den 15. oktober 2021, kl. 20.Rock/Pop

Siff Graversen Duo - i en god sangs tjeneste

Sangerinden Nicoline Siff Møller har i samarbejde med pianist og kapelmester Søren Graversen dannet siffgraversen:DUO. Med udgangspunkt i de bedste danske og nordiske sangskrivere - fra Gasolin til Lukas Graham - skaber duoen unikke fortolkninger.Sangerinden Nicoline Siff Møller har i samarbejde med pianist og kapelmester Søren Graversen dannet siffgraversen:DUO. Med udgangspunkt i de bedste danske og nordiske sangskrivere - fra Gasolin til Lukas Graham - skaber duoen unikke fortolkninger, som strækker sig fra det sarte og nedtonede til det swingende og humoristiske.
Ligesom i teaterkoncerterne leger siffgraversen:DUO nysgerrigt med sangenes spændvidde og jonglerer ubesværet med både de kendte, lyse popsange - og de lidt mørkere og indadvendte. Resultatet er personligt, usentimentalt og stemningsfyldt.
Duo'en er denne aften udvidet med en velanskreven og raffineret rytmegruppe: JESPER CARLSEN - kontrabas og PETER BJERRUM - trommer.
www.siffgraversenduo.dk
NICOLINE SIFF MØLLER startede sin scenekarriere i 1994. Siden har hun haft et væld af store roller indenfor navnlig musicalgenren - bl.a. hovedrollen som Donna i Tivolis kæmpesucces Mamma Mia! Det næste på tapetet, er rollen som Golde i Spillemand på en Tagryg, 2021.
SØREN GRAVERSEN har som kapelmester, komponist og arrangør ligeledes stor integritet på musik- og teaterscenen. Her har især de senere års arbejde med teaterkoncerter været centrale. Karrieren tæller bl.a. en Reumert, som han modtog sammen med Nick Cave Teaterkoncerten og Århus Teater i 2007. Søren er i næste sæson kapelmester på Det Kgl. Teaters opsætning af David Bowie's mesterlige requiem, Lazarus.
PRESSEKLIP
"Nicoline Siff Møller...kan udtrykke sensualitet, men også sorg og vrede...og dét med en anderledes stemmetype, mørkere, svagt røgfarvet.." Gregers dh, Peter von Scholten
"I Søren Graversens eminente musikalske arrangementer får Svantes viser et nyt, perlende poetisk liv.." Morten Buckhøj, Svantes Lykkelige Dag.


Entré: 175 kr

Læs mere på hjemmesiden