Odense Rådhus

Flakhaven 2, Odense C

Tirsdag den 4. maj 2021, kl. 09-12.

Arrangør: GuideserviceDanmarkAndet

Guided cykeltur: Odenses voldsomme befrielse

Befrielsen som den formede sig i Odense er en dramatisk historie. Tag med på guidet cykeltur til nogle af de steder, hvor markante begivenheder fandt sted. For eksempel Flakhaven, Eventyrhaven og Kasernen på Sdr. Boulevard.Den 4. maj 1945 om aftenen lød i radioen fra BBC i London, de berømte ord om de, i Danmark, tyske styrkers overgivelse. Men den odenseanske glædesrus blev præget af forvirring og dramatiske begivenheder, der kostede mange ofre, både blandt byens borgere og de tyske tropper samt deres danske kollaboratører.

Vi cykler mellem mindesmærker og betydningsfulde lokaliteter og jeg fortæller om de dramatiske begivenheder, hvor de foregik

Denne tur - men på et andet tidspunkt eller sprog

Har du lyst til denne tur, men på et andet tidspunkt eller sprog er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 41562859, så finder vi en løsning sammen medl dig.

Følg os på Facebook

Følg GuideserviceDanmark på Facebook og vær opdateret om guidede ture i hele Danmark www.facebook.com/GuideserviceDK/

Hvem er Guideservice Danmark

Guideservice Danmark tilbyder guider og guidede ture i hele Danmark og på mange sprog. Du kan enten vælge en af vore fastsatte datoer eller du kan selv vælge dato, tidspunkt og sprog.. Du kan se alle turforslag i hele Danmark her: www.guideservicedanmark.dk/se-turforslag/

Andre ture og sprog

Har du brug for en skræddersyet tur et sted i Danmark, vil vi glæde os til at høre fra dig og hjælpe med at arrangere den. Med en skræddersyet tur vælger du selv tid, sted, sprog og hvis ikke et af vore eksisterende turbeskrivelser rammer dit ønske, så hjælper vi med at lave det helt rigtige indhold og turbeskivelse. Du kan altid kontakte os på tlf. 41562859.


Entré: 120 kr