Gazzværket

Gasværksvej 20, Aabenraa

Lørdag den 27. november 2021, kl. 20.Rock/Pop

Billy Cross - Back To Basics

Billy Cross | Back To Basics. Hvad får en mand på snart 74 år til at fortsætte med at spille koncerter?Billy Cross har spillet rock'n'roll siden han var 13 år, skrevet sange der har solgt millioner i Danmark, Amerika England egentlig oplevet nok til at sætte sig tilbage nyde sit velfortjente otium men tager i stedet på (endnu) en Danmarks tour..
Kodeordet er glæde - spilleglæde. Og lysten til at tage det hele lidt tilbage til det simple rocksetup. Back to basics

Siden Billy Cross kom til Danmark i 1979, har kendetegnet været spilleglæde professionalisme. Og med Billy Cross Band - der har spillet tusindvis af koncerter i to årtier - leveres den ægte vare: 100% uforfalsket Rock'n roll!

Siden 1962 har Billy Cross bl.a. spillet for Andy Warhol i NYC, med Sha Na Na i 70'erne i Broadway Musicalen Hair, med Meat Loaf Link Wray, samt indspillet to albums turneret jorden rundt med Bob Dylan
I Danmark ændrede Billy Cross 'Delta Blues Band' til 'Delta Cross Band', bandet blev til et af landets største live acts i slutningen af 70'erne starten af 80'erne
Han producerede var med til at skrive "Tidens Tern" med CV Jørgensen, Anne Dorte Michelsens "Mellem dig mig", Pretty Maids "Red hot and heavy", Søs Fengers "On Holiday", Bjørn Afzelius' "Tusind Bitar" utallige andre legendariske sange.
Billy Cross Band er klar til at gøre det de er absolut bedst til - øse ud af spilleglæde

Diskografi: Billy Cross 1986
Life Is Good 2004
So Far So Good 2006
The Dream Hasn't changed 2012
Goodbye to the Sixties 2015.


Entré